Woaw, nu ik werkelijk waar dacht dat het na de wavy brows en lips niet veel gekker kon worden is het toch echt gebeurt! Op Instagram en op andere mode en beauty websites spot ik de nieuwste beauty/fashion trend; neushaar extensies. Zou jij het durven?

Neushaar extensies

Hier komt de trend vandaan
Waar ik voor het eerst de foto spotte? Op Instagram! Op de Instagram Ontdekken pagina om precies te zijn. Een foto van een dame die een paar nepwimpers niet aan het randje boven haar wimpers heeft geplakt maar besloten heeft deze in/langs haar neusgaten te plakken. Instagrammer @gret_chen_chen om precies te zijn!

En nu? Nu gaat de foto van haar creatie het complete web over! En ondanks dat de reacties lang niet altijd even aardig zijn, zijn er net als bij die andere bizarre beautytrends verschillende blogsters en vlogsters die de trend graag eens proberen.

Zo werken de neushaar extensies
Hoe de extensies werken is eigenlijk heel eenvoudig. In plaats van dat je een mooi paar wimper extensies (nepwimpers) aanbrengt net boven je wimpers zodat je wimpers extra vol lijken, kies je er nu voor deze bij je neus aan te brengen.

Breng een klein beetje lijm – PAS HIER ENORM MEE OP – aan op het randje van de nepwimpers en plak deze voorzichtig rondom aan de binnenkant van je neusgat.

Waarom je er mee op moet passen? De huid aan de binnenkant van je neus is enorm gevoelig. Breng je daar lijm op aan dan zal dit niet altijd even prettig voelen en ook niet zo goed zijn voor de binnenkant van je neus.

In plaats van de wimpers echt aan de binnenkant te plakken kun je ze dan ook het beste net langs het randje van je neusgat plakken. Zo zit de lijm nog wel op de ‘normale’ huid maar wordt je neus toch echt gesierd door de neushaar extensies.

Wat vind jij van deze bizarre neushaar extensies trend?