Echt zomer is het voor mijn gevoel dit jaar niet geweest. Af en toe een dagje of een paar daagjes zon maakten keer op keer plaats voor regen en onweer… En nu? Nu is de zomer al weer bijna voorbij en lijkt het zelfs al herfst buiten! Gisteren was het gelukkig nog wel even zonnig. Misschien wel de laatste kans om de nieuwe shorts die ik laatst scoorden op United Wardrobe te dragen! Zonnige shorts voor op die laatste(?) zomerse dag!

OOTD Zonnige shorts outfit

OOTD Zonnige shorts outfit OOTD Zonnige shorts outfit

Losse shorts
Waar ik eerder altijd koos voor een korte broek van spijkerstof gaat sinds vorig jaar mijn voorkeur uit naar een vrolijk gekleurde, losse shorts. Mijn eerste lossere shorts met patroon scoorde ik vorig jaar op Kwaku, een Surinaams festival dat jaarlijks plaatsvindt in Amsterdam.

En ja, toen ik eenmaal die in mijn bezit had volgden er meer. Eerder vond ik er al een in de sale bij de H&M en toen ik laatst aan het rond snuffelen was op United Wardrobe, een app waarop je kleding kunt verkopen die je niet meer draagt, spotte ik deze leuke geel met blauwe shorts van de H&M.

Nog leuker… Voor maar €12,50 was deze zonnige shorts van mij!

OOTD Zonnige shorts outfit OOTD Zonnige shorts outfit

Eens wat anders
Normaal draag ik veelal blauw en groen tinten. Vooral legergroen is een kleur waar ik dol op ben. Wel probeer ik te voorkomen dat mijn kledingkast straks alleen nog maar uit zwarte, witte en legergroene items bestaat. En geel? Dat had ik nog niet!

Ik draag…
Op de foto draag ik de zonnige shorts van de H&M met een zwarte body van de H&M. Het ideale van een body vind ik dat je je niet druk hoeft te maken over dat hij goed in je broek blijft zitten. Doordat hij vast zit aan de onderkant blijft hij precies zo zitten zoals hij hoort!

Het leuke detail aan deze body vind ik het geregen stukje aan de bovenkant. Afgelopen seizoen kwam dit veel voorbij. In t-shirts, truien, bodies en zelfs beachwear. Het geeft de outfit een wat stoere maar toch vrouwelijke touch.

Mijn sneakers die altijd en overal bij kunnen? Dat zijn zonder enige twijfel mijn witte Adidas Superstar sneakers! I LOVE THESE SNEAKERS… Onder een baggy broek, een strakke skinny, een shorts of een jurk… Alles kan met deze sneakers. Echt! Als deze niet meer mooi of kapot zijn dan koop ik ze 100% zeker opnieuw.

Wat is jouw perfecte zonnige shorts? Wat droeg jij op deze (laatste) zonnige zondag?

Meer outfit inspiratie? Volg About Beauty and Fashion dan op Instagram!