De afgelopen jaren vormt een bril steeds meer en meer een fashion accessoire. Toch is het dragen van een bril lang niet altijd even handig. Natuurlijk, je ziet er beter door… Maar ondanks dat kun je als brildrager best wat struggles hebben! Herken jij je in deze struggles?

Struggles Brildrager

Foto?
Het lastigste (vind ik) van een bril is het maken van een foto. Maak je een foto met flits dan reflecteren negen van de tien keer de glazen van een bril enorm. Een selfie maken? Ook daarbij moet je goed op het licht letten. Zie je geen ontzettende reflectie in de glazen en wat dacht je van de schaduw van het montuur in de zomer?

Beslagen glazen
Zowel in de zomer als in de winter zullen de brildragers onder ons deze struggle herkennen. Voor je het weet zijn de glazen van je bril beslagen en zie je helemaal niks meer. In de winter wanneer je flink hebt gefietst in de kou en vervolgens een warme ruimte inloopt… En in de zomer? Met de kleinste inspanning is je beeld compleet beslagen!

Struggles Brildrager

Na regen komt…
Fietsen of lopen in de regen kan ook een hele opgave zijn voor brildragers. Al die druppels op de glazen maakt het knap lastig om goed te blijven zien. En ja, dan kun je best eens die kuil of dat stoeprandje over het hoofd zien. Au!

Zwemmen is een grote waas
Ondanks dat het op dit moment niet echt zwemweer is komt deze struggle elk jaar weer terug. Zwemmen met bril is vragen om hem kwijt te raken maar zwemmen zonder bril is en blijft een grote waas… Dat is dus kiezen of delen?!

Make-up aanbrengen?
Zelf heb ik een leesbril dus het aanbrengen op zich is voor mij geen probleem… Alleen zet ik na het aanbrengen van mijn make-up – vooral mijn eyeliner – vervolgens te snel mijn bril op dan zit mijn mascara binnen no-time aan de binnenkant van het glas. Mijn bril verder van mijn ogen afzetten is helaas ook geen optie…

Draag je dag in dag uit een bril dan is het aanbrengen van je make-up ook lang niet altijd even makkelijk. Zonder bril zie je niet waar je alles smeert… Maar met bril kun je natuurlijk geen oogmake-up aanbrengen. Een vergrotende spiegel of zo dicht mogelijk met je gezicht bij de spiegel zitten helpt enigszins… Nou hopen dat alles op de juiste plek zit!

Herken jij je als brildrager in deze struggles? Tegen welke struggles loop jij aan?

Like jij de About Beauty and Fashion Facebookpagina al?