De afgelopen tijd is mijn huid behoorlijk onrustig. Rode plekjes en onzuiverheden… Trekt de een eindelijk weg is de volgende alweer op komst. Gelukkig lag er nog een Lush product op mij te wachten speciaal om de huid te kalmeren. Een die ik nog niet eerder heb geprobeerd maar waar ik wel ontzettend nieuwsgierig naar was. Kortom; de hoogste tijd om de Dream Steam steamer tabs van Lush te testen!

Dream Steam steamer tabs Lush Dream Steam steamer tabs Lush

Lush belooft…
Dream Steam bevat onder andere blauwe kamille-olie, lavendelolie, roos absolue en tea tree-olie.

De rose absolue kalmeert de huid en vermindert roodheid. Blauwe kamille werkt verzachtend en tea tree olie werkt antibacterieel.

De tabs zijn voor iedereen geschikt, maar speciaal gemaakt voor hen met een gevoelige huid of droge huid.

Zo gebruik je Dream Steam
Vul een kom/bak met heet water. Laat de Dream Steam tab erin vallen en wacht tot deze is op gebruist. Pak een handdoek die groot genoeg is, ga met je gezicht boven de kom hangen en hang de handdoek over je hoofd heen.

De stoom van het hete water opent je poriën waardoor alle essentiële oliën op kunnen worden genomen door de huid.

Werkt het?
Persoonlijk vind ik de tabs fijn in gebruik. Je kunt ze heel eenvoudig gebruiken en ze ruiken heerlijk!

Mijn huid voelt na gebruik fris aan. De stoom voelt fijn en geeft sowieso de doorbloeding van mijn huid een enorme boost. Daarnaast merk ik dat na gebruik mijn huid lekker zacht aanvoelt. In de dagen nadat ik de tabs heb gebruikt lijken rode plekjes wat sneller weg te trekken. Ook voelt mijn huid schoon, komen onzuiverheden eerst sneller naar buiten waarna mijn huid vervolgens stukken rustiger oogt. De stoom van de tabs lijkt mijn huid grondig te reinigen waarna het er weer even tegen kan!

Eén Dream Steam steamer tab weegt 7 gram. Hiervoor betaal je €2,95. Per stoombadje heb je één tab nodig.

Heb jij de Dream Steam tabs van Lush al eens geprobeerd? Hoe reinig jij grondig de huid van je gezicht?