Wanneer het op je hairdo aankomt wil je de optimale verzorging. En ja, verzorging tot in de puntjes! De puntjes van je haar zijn nou eenmaal kwetsbaar doordat ze het oudste zijn van je hele haar en vaak ook wat droger zijn. Dit zorgt ervoor dat puntjes sneller splijten met als gevolg dat je haar er dof en onverzorgd uit gaat zien. De oplossing? Misschien wel Shine so Bright van Lush!

Shine so Bright Lush Shine so Bright Lush

Shine so Bright
Shine so Bright is een hair balm verpakt in een klein blikje die je altijd en overal mee naartoe kunt nemen. Een hair balm speciaal voor de verzorging van de puntjes van je haar.

Shine so Bright belooft je haar te verzorgen en versterken zodat droge puntjes minder hard slijten en splijten. De hair balm bevat olijfolie, sheaboter en kokosolie. Stuk voor stuk oliën die die je haar verzorgen, versterken en extra glans geven. Daarnaast zijn er verse scharreleieren verwerkt in de balm die het sterker worden van je haar ondersteund.

Voor de geur bevat de balm neroli, rozenhout en grapefruitolie wat Shine so Bright een heerlijke frisse geur geeft. Aanwezig maar niet overheersend.

Werkt het?
Ik ben begonnen Shine so Bright te gebruiken toen ik net mijn haren had geknipt. Na een goede knipbeurt voelen de puntjes van je haar altijd zo heerlijk zacht aan. Dit wilde ik zo lang mogelijk zo houden.

Het aanbrengen van de hair balm is eenvoudig. Je wrijft met je vingertoppen over de stevig voelende hair balm. Deze smelt vervolgens wat door de temperatuur van je vingers. Met het kleine beetje olie wat op je vingertoppen komt ga je door de uiteinden van je haar. Lush vertelt al dat je niet veel nodig hebt en dat is zeker waar. Ondanks dat het dus maar een klein blikje is doe je behoorlijk lang met Shine so Bright.

Mijn haar blijft er mooi uitzien mede door deze fijne hair balm. Mijn haar voelt na het aanbrengen van de balm niet vet aan. De olie verzwaart mijn haar niet maar verzorgt het wel heel mooi.

De puntjes van mijn haar blijven er mooi uit zien. Uiteindelijk komen er vroeg of laat natuurlijk toch wat gespleten haarpunten. Niet erg, want daar ontkom je niet aan! Wel heb ik het idee dat de puntjes van mijn haar er voor een langere tijd mooier uit blijven zien.

Of ik Shine so Bright aanraad en blijf gebruiken? Yes!

Je shopt hem natuurlijk bij Lush!
Eén potje Shine so Bright bevat 10 gram aan hair balm. Dit kleine, handzame blikje kost €9,50 per stuk.

Wat is jouw favoriete Lush haarverzorgingsproduct? Shine so Bright misschien?