Opstaan is iets waar ik echt enorm slecht in ben… Mijn regel? Maximaal één keer snoozen en dan moet ik er toch echt uit. Hoe ik mijn dag liever zou beginnen? Iets langer slapen, rustig wakker worden en vervolgens er vol energie tegenaan. Volgens Lush start je de dag vol energie met Avobath. Een bath bomb met een combinatie van citroengras en bergamotolie voor een flinke energie boost!

Avobath bath bomb Lush Avobath bath bomb Lush

Voed de huid
Al weer even geleden besloot ik de mintgroene bath ballistic met de naam Avobath mee te nemen. Toen ik Avobath net opzocht op de website van Lush viel mij iets op. In plaats van ‘bath ballistic’ noemt Lush Avobath nu een ‘bath bomb’. Ook is deze bruisbal niet meer mintgroen maar felgroen van kleur!

Ondanks deze twee verschillen is hij qua ingrediënten wel hetzelfde gebleven. Citroengras en bergamotolie voor een boost aan energie en avocado en olijfolie om de huid te voeden en te beschermen tegen uitdroging.

Zowel in de nieuwe variant als in die je ziet in deze review zit groen glitterpoeder voor een extra mooi effect in bad. Zie je ze glinsteren op de tweede foto?

Avobath bevat de volgende ingrediënten
Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Verse Avocado (Persea gratissima), Biologische Extra Virgin Olijfolie (Olea europaea), Citroengrasolie (Cymbopogon citratus), Rozenhoutolie (Aniba rosaeodora), *Limonene, *Linalool, Parfum, Gardenia-extract, Lustre Holly Glanspoeder.

Aanrader of niet?
Ben je een liefhebber van frisse citrus geuren dan is Avobath zeker een aanrader. Niet alleen qua geur maar ook zeker qua werking op de huid. Tijdens het oplossen van de bruisbal zie je de olie ook geleidelijk vrijkomt. Deze olie maakt de huid echt heerlijk zacht!

Of ik deze bruisbal van Lush nog eens zal kopen? Jazeker! Om eerlijk te zijn ben ik namelijk ook erg benieuwd of er een merkbaar verschil zit tussen deze mintgroene variant en de felgroene die op dit moment verkrijgbaar is bij Lush. Ik verwacht namelijk door de overeenkomende omschrijving dat dit niet het geval zal zijn maar wie weet. En ook al blijken de twee verschillend gekleurde Avobath bath bombs hetzelfde te zijn… Ik vond de geur ervan echt heerlijk!

De Avobath bath bomb kost €4,95 per stuk en is zowel in de Lush winkels als online verkrijgbaar.

Wat is jouw favoriete Lush bath bomb? Avobath misschien of toch een andere?