Al even heb ik geen Limited Edition collecties van Essence en Catrice meer met jullie gedeeld, maar deze LE van Catrice moet je echt even hebben gezien. De collectie is niet alleen slechts een bepaalde tijd verkrijgbaar… De producten waaruit de collectie bestaat zijn ook nog eens ontzettend vernieuwend! Nail Paint To Go by Catrice voor de perfecte manicure!

Nail Paint To Go by Catrice

Nail polish pen
Met de speciale nagellak pennen die voorzien zijn van een één-streep applicatie met een intensieve dekking en een razendsnelle droogtijd. Het perfecte beauty product wanneer je weinig tijd hebt.

De nagellak van de Nail Polish Pens blijft zo’n 1 tot 2 dagen zitten. Niet super lang maar dankzij de snelle manier van aanbrengen heb je hierdoor de mogelijkheid in no-time van kleur te switchen.

Nail Paint To Go by Catrice

Zo gebruik je de Nail Polish Pen
Het is belangrijk de Nail Polish Pens goed te schudden voor het aanbrengen. Door te schudden zorg je ervoor dat de kleurpigmenten in de pen goed met elkaar mengen. Door de punt in te drukken stroomt de nagellak naar de viltstiftpunt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is strepen trekken over je nagels tot je nagels volledig bedenkt zijn met de nagellak.

Ondanks dat Catrice het zelf niet in haar persbericht verteld verwacht ik dat je de pennen ook perfect kunt gebruiken bij het maken van nail-art creaties. Afhankelijk van hoe je de stift houdt krijg je namelijk een dikke of een dunnere lijn. Als je het mij vraag is dat toch echt de perfecte nagellak stift om een zomerse nail-art mee te maken.

Het verwijderen van de nagellak? Dat doe je gewoon met wat nagellakremover op een wattenschijfje. Even snel over je nagel en weg is de nagellak!

Nail Paint To Go by Catrice

Limited Edition Nail Paint To Go by Catrice

De LE collective bestaat uit zes verschillende kleuren nagellak. Twee roodtinten, twee roze tinten en twee blauwtinten. (C01 Travel In Turquoise, C02 Blue Boat Trip, C03 Rosewood En Route, C04 Rapid Red Date, C05 Pink Pulse en C06 Tomato Red Rush). Per stuk kosten de pennen €3,99.

De collectie is verkrijgbaar vanaf half juni tot en met juli 2017.

Welke kleur(en) uit de Nail Paint To Go by Catrice collectie zou jij willen proberen?