Tijdens de feestdagen kreeg een parfum cadeau die ik al een lange tijd wilde proberen. Ik heb het over Be Delicious van DKNY. Een frisse, fruitige parfum die niet alleen qua vorm op een groene appel lijkt maar er ook nog eens op lijkt ook. Vandaag vertel ik jullie meer over dit luchtje. Ook ben ik benieuwd welke DKNY parfum jouw favoriet is.

DKNY Be Delicious DKNY Be Delicious DKNY Be Delicious

Het flesjes is verpakt in een bruin kartonnen doosje. Het doosje heeft een strakke uitstraling en laat direct zien om welke parfum het gaat. Op het doosje staat namelijk in grote letters DKNY gedrukt. Ook valt het ‘stickertje’ met Be Delicious direct op. Daarnaast is de kleur groen van de groene appeltjes terug te vinden op de verpakking.

Het flesje heeft de vorm van een bol. De bovenkant van het flesje bestaat uit een zilverkleurige dop. De onderkant is gemaakt van (groen) glas en is gevuld met de parfum.

Het luchtje ruikt naar groene appel gecombineerd met exotische bloemen en hout.

De geur bestaat onder andere uit de volgende noten: Amerikaanse appel, komkommer, grapefruit, magnolia, tuberoos, lelie van dalen, roos, viool, sandelhout, lichte houtsoorten en witte amber.

De frisse appel geur blijft goed zitten. Spuit je ’s ochtends een beetje van de eau de parfum op, dan hoef je in de avond pas weer een keer bij te spuiten voor de optimale geur. (Lees hier wat het verschil is tussen eau de cologne, eau de toilette, eau de parfum en parfum.)

Be Delicious ruikt heerlijk fris. De meest herkenbare geur uit de parfum is de groene appel. Deze wordt wat zoeter door de bloemen het het sandelhout wat in de parfum is gebruikt. Fris en zoet dus, maar niet TE zoet! Precies goed als je het mij vraagt.

Al met al vind ik Be Delicious een fijne, frisse parfum voor dames die van frisse, niet al te zoete, fruitige parfums houden!

Voor een 30mL flesje Be Delicious van DKNY betaal je 43,-.

Welke parfum van DKNY is jouw favoriet?