5x Originele Valentijnsdag cadeau’s

Het vinden van het juiste Valentijnsdag cadeau kan enorm moeilijk zijn. En ja, ook ik ben dit jaar behoorlijk aan het zoeken geweest naar een leuk en origineel idee. Tijdens mijn zoektocht kwam ik verschillende leuke ideeën tegen. Ideeën die ik graag met jullie wil delen en die je vanavond (last minute) nog snel kunt regelen voor de dag die in het teken staat van de liefde!

Valentijnsdag cadeau ideeën

1. Escaperoom
Escaperooms zijn in Nederland al erg populair en worden steeds populairder. Inmiddels popt de ene naar de andere escaperoom op. In iedere stad is er wel een te vinden. En wat is nou spannender dan om met jouw geliefde opgesloten te worden in een kamer en samen te moeten werken om te ontsnappen uit de kamer?!

2. Pizza en film
Samen genieten van zijn favoriete film of serie onder het genot van een heerlijke pizza! Iets waar vrij weinig voorbereiding voor nodig is maar iets wat zeker in de smaak zal vallen!

3. Samen naar de sauna
Laatst ben ik met mijn vriend naar Thermen Bussloo geweest. Heerlijk ontspannen en genieten van de warme baden en fijne stoomcabines. Een echte aanrader, zeker voor Valentijnsdag! Wist je dat je op Groupon met een leuke korting toegangskaartjes kunt scoren? Geen fan van naakt rondlopen in een sauna? Geen probleem! Kijk even op de website of de sauna/thermen waar jij heen wil met jouw lief ook badkleding dagen heeft.

4. Memory lane
Weet jij nog waar je jouw lief hebt ontmoet? Waar jullie eerste date was en waar jullie voor de eerste keer hebben gezoend? Neem hem mee langs al deze speciale plekken en sluit de avond af met een heerlijk diner bij jullie favoriete restaurant!

5. Muziek van jou voor hem
Nee, je hoeft niet zelf te gaan zingen! En nee, je hoeft ook geen gitaar te kunnen spelen. Stel een playlist samen met zijn favoriete nummers in combinatie met de liedjes die jullie doet denken aan speciale momenten van jullie relatie. Brand deze op een cd (ja ja, old school!) en maak een mooie voorkant voor in het cd-doosje.

Wat is jouw ultieme Valentijnsdag cadeau/idee/tip?

2017-02-13T20:49:45+00:00 februari 13th, 2017|Regular stuff|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: