De eerste maand van 2017 is al weer voor de helft voorbij! En ja, een nieuw jaar betekent natuurlijk nieuwe trends! Nieuwe trends op allerlei gebieden. Van kleding tot schoenen en van haar tot make-up. Benieuwd wat je in 2017 op het gebied van beauty kunt verwachten?

Lippenstift mag worden benoemd tot HET product van 2017. Vooral de kleur Oxblood (een diepe bordeauxrode kleur) mag niet ontbreken in jouw beauty stash. Waar in 2016 bronzer een ware must was switchen we in 2017 liever naar blush. Nagels kunnen niet hard genoeg glimmen en je hairdo? Die blijft het liefst zo natuurlijk mogelijk!

'100 Oxford Street' by P2

Je lippen in 2017…
Fel gestifte lippen zijn helemaal hot voor 2017. Je lippen zijn namelijk het onderdeel van je gezicht dat de aandacht moet trekken. Stift ze in een felle kleur en houdt de rest van de make-up zo naturel mogelijk.

Je wangen in 2017…
Drapen met blush is het nieuwe contouren. Waar het in 2016 hot was om je gezicht, waar mogelijk, te contouren kun je in 2017 het beste gaan voor een mooie roze of koraalrode blush. Breng deze aan bovenaan je jukbeenderen voor een liftend effect.

Make-up

Je ogen in 2017…
Smokey eyes zijn en blijven een ding. Wel in een andere kleur dan dat je bent gewend. In 2017 kiezen we namelijk massaal voor een blauwe, donkergroene en/of donkerpaarse versie. Welke kleur is jouw favoriet?

Metallic

De kleur voor 2017…
Op het gebied van beauty is de kleur Oxblood zoals ik eerder al noemde iets dat niet mag ontbreken in jouw beauty stash. Van je ogen en lippen tot je nagels… Oxblood it is!

Ook mag metallic niet ontbreken. In 2016 was metallic al een enorme trend en ook in 2017 blijft deze glimmende trend in. Let wel op: waar in 2016 metallic op allerlei manieren kon is het in 2017 voornamelijk iets voor op je nagels!

Je haar in 2017…
Knotjes, knotjes en nog eens knotjes. Ow ja… En vergeet de vlechten niet! In 2016 was de half bun enorm in, maar ook de box braids deden het super. Combineer de twee en je hebt de trend op haargebied voor 2017 te pakken! Invlechten vanaf de voorkant en hup zo in een knot.

Verder mogen de stijl- en krultang een jaartje de kast in. Onbehandeld haar is het ding. Je bent niet alleen minder tijd kwijt aan het doen van je haar. Het laten liggen van je stijl- en krultang is ook nog eens vele malen beter voor je haar!

Wat betreft de kleur kiezen we in 2017 massaal voor Asblond. Hoe grijzer, hoe beter!

Welke beauty trend voor 2017 is jouw favoriet?

Bron: NSMBL