Ook zo gek op koffie? Ik wel! ’s Ochtends zodra ik op mijn werk ben zet ik mijn computer aan en loop ik direct naar het koffiezetapparaat. Maar behalve koffie om te drinken is er ook koffie voor op je gezicht! Ja, je leest het goed… Koffie als gezichts- en lichaamsmasker. Je raadt vast en zeker al van welk merk het is: Lush.

Cup 'o Coffee Lush Cup 'o Coffee Lush Cup 'o Coffee Lush

Wanneer je het potje opent komt de geur van vers gemalen koffiebonen je tegemoet. Heerlijk! Het bruine goedje bevat onder andere geroosterd cacao-extract, vetiver- en koriander-olie. Dit samen zorgt voor die heerlijke geur.

Het gebruik van het Cup ‘o Coffee is eenvoudig. Breng een flinke laag aan op een schone huid. Laat het goedje 10-15 minuten intrekken en spoel het af met warm water.

Naast dat ik al een energie boost krijg van een goede kop koffie in de ochtend krijgt ook mijn huid een flinke boost van Cup ‘o Coffee! Het masker is fijn om aan te brengen en spoelt ook weer gemakkelijk van de huid. Na gebruik voelt mijn huid fris.

De scrub deeltjes vind ik wat heftig. Gelukkig kun je zelf bepalen hoe hard je de huid scrubt bij het afspoelen van het masker. De eerste keer was ik iets te enthousiast geweest met het wrijven over mijn huid bij het afspoelen van het masker. Mijn huid was daardoor wat rood. De tweede keer dat ik het masker probeerde was dit probleem opgelost. Door minder hard het masker weg te poetsen, en gewoon gebruik te maken van warm water, spoelde het masker eenvoudig van mijn huid zonder dat deze rood werd.

In de dagen na het gebruik van het masker zag mijn huid er mooi egaal uit. Geen droge velletjes, geen onzuiverheden en een heerlijk zacht gevoel. Inmiddels gebruik ik het masker 1 à 2 keer per week. Perfect om mijn huid te wakker te schudden met dit winterse weer!

Cup ‘o Coffee is verkrijgbaar in een potje van 150 gram voor €9,95 of in een potje van 325 gram voor €18,95. Je vindt Cup ‘o Coffee zowel in de webshop van Lush als in de winkels!

Wat is jouw favoriete Lush masker?