Hopelijk hebben jullie afgelopen nacht allemaal een fijne jaarwisseling gehad! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en (hopelijk) weer veel leuke uitdagingen. Ik wil al mijn lieve lezeressen en lezers bedanken voor alle bezoekjes die jullie in 2016 aan About Beauty and Fashion hebben gebracht. Hopelijk zie ik jullie ook dit jaar weer hier terug. Ook dit jaar staan er namelijk weer veel leuke en interessante blogposts op jullie te wachten. Benieuwd wat precies? Lees dan snel verder!

Happy New Year!!

2016 is het jaar geweest waarin ik regelmatig reviews met jullie heb gedeeld, maar ook veel heb verteld over nieuwe trends en leuke video’s. Een andere insteek dan de jaren ervoor waar ik veelal reviews plaatste over verschillende producten. Wat jullie dit jaar te wachten staat?

In 2017 wil ik een start maken met het opnemen van make-up tutorials. Iets wat ik om eerlijk te zijn best spannend vind maar wat mij ontzettend leuk lijkt om te doen! Ook ben ik van plan vaker outfit posts te plaatsen. Ik ben de laatste tijd namelijk weer veel met mijn outfits bezig en deze zou ik graag met jullie willen delen.

Naast meer video’s en outfit posts zullen er weer vaker reviews online verschijnen. Het afgelopen jaar heb ik verschillende (nieuwe) merken mogen testen en reviewen en ook dit jaar wil ik jullie graag weer met allerlei verschillende en nieuwe en onbekende merken kennis laten maken. Er is namelijk nog zoveel moois en iedere keer bedenken ze weer iets nieuws!

Natuurlijk staat er nog veel meer op jullie te wachten. Wat dacht je van win acties, weetjes, shoplogs en trends? Hopelijk zie ik jullie allemaal ook in 2017 weer terug op About Beauty and Fashion! Voor nu wil ik jullie allemaal bedanken en een gelukkig 2017 wensen!

xx Lisa

Hoe heb jij de jaarwisseling gevierd?