Al weer even geleden (lees: tijdens de Beautygloss Party) zat er in de goodiebag die je na afloop kreeg een flacon Andrélon Kokos Boost shampoo. Wie About Beauty and Fashion al langer volgt weet dat ik ontzettend van kokos hou. Heerlijk om te eten maar ook super lekker in verzorgingsproducten. Zo ook in deze shampoo! Wat een onweerstaanbare geur<3

Andrélon Kokos Boost shampoo Andrélon Kokos Boost shampoo Andrélon Kokos Boost shampoo

De Kokos Boost shampoo van Andrélon is net als alle andere producten van het merk verpakt in de herkenbare paarse flacon. De Kokos Boost lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner en een verzorgende spray. 

De afgelopen tijd heb ik mijn haar gewassen met de shampoo uit de Kokos Boost lijn. Buiten de heerlijke geur om is de shampoo fijn in gebruik. Je hebt niet super veel nodig, nee zelfs niet met super lang haar! De shampoo verdeelt zich gemakkelijk, schuimt goed en spoelt ook weer fijn uit.

Ondanks dat de shampoo is bedoeld voor fijn haar, werkt hij bij mijn haar (veel en dik haar) ontzettend prettig! Iedere keer wanneer ik mijn haren met deze shampoo heb gewassen is mijn haar een stuk voller en luchtiger. Ook voelt het heerlijk zacht aan! Andrélon Kokos Boost is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen. Fijn, want van siliconen krijg ik ontzettend vet haar! Ja, ik ben fan<3

De Kokos Boost shampoo bevat net als alle andere shampoo flacons van Andrélon 300mL shampoo. Een flacon kost €4,39.

Wat is jouw favoriete Andrélon shampoo?