Nu het (ontzettend!!) koud is buiten is het belangrijk de huid, maar ook je lippen, goed te verzorgen. De kou droogt de huid uit en daarom kan deze wel een steuntje gebruiken. De afgelopen tijd probeerde ik de nieuwe Nutri-Filler Lips van Laboratoires Filorga. Een nutri-plumping lippenbalsem met drievoudige werking.

Nutri-Filler Lips Laboratoires Filorga Nutri-Filler Lips Laboratoires Filorga Nutri-Filler Lips Laboratoires Filorga Nutri-Filler Lips Laboratoires Filorga

De Nutri-Filler Lips belooft een intense voeding, extreem herstel, vollere en gladdere lippen, en een stralende uitstraling! Klinkt goed! Maar is het ook waar?

De Nutri-Filler Lips bevat Sojaolie. Sojaolie is rijk aan vitamine E dat de huidbarrière tegen extreme invloeden als bijvoorbeeld koud weer herstelt. Ook bevat de lippenbalsem Castorolie, ook wel wonderolie genoemd. Castorolie is hydraterend en verzachtend en zorgt ervoor dat de lippen niet uitdrogen.

Hoe je lippen voller en gladder worden? Door de stoffen collageen en glycosaminoglycan. Deze stoffen bevorderen de aanmaak van collageen wat binnen één maand 40% meer volume aan je lippen geeft. Ook belooft de Nutri-Filler Lips de natuurlijke kleur van de lippen te herstellen waardoor ze weer gaan stralen maar je niet het gevoel krijgt dat je make-up draagt.

De Nutri-Filler Lips is verpakt in een witte huls met een zilverkleurige dop en draaigedeelte. Wanneer je de dop eraf haalt verschijnt er een siliconenapplicator die schuin af is gesneden met daarin vijf kleine gaatjes. Wanneer je aan het zilveren gedeelte aan de onderkant draait komt de Nutri-Filler Lips lippenbalsem uit de gaatjes. Door het rubberen gedeelte is deze eenvoudig en precies aan te brengen op de lippen zonder geknoei, ideaal!

De nutri-plumping lippenbalsem heeft een zoete geur. Niet te overheersend, maar echt ontzettend lekker! Op je lippen voelt de lippenbalsem in eerste instantie erg dik aan. Het goedje is doorzichtig en voelt als een dikke lipgloss, al plakt het wel stukken minder dan een lipgloss zou doen. Door de dikte van de lippenbalsem voelen je lippen direct vele malen voller.

Hoe langer de nutri-plumping lippenbalsem op je lippen zit, hoe zachter je lippen gaan aanvoelen. Je voelt dus direct verschil en het wordt alleen maar beter!

Nutri-Filler Lips Laboratoires Filorga

Het uiteindelijke resultaat? Mijn lippen voelen ten eerste heerlijk zacht! Echt gewoon wonderlijk zacht! Alle velletjes zijn verdwenen en ondanks de kou zijn mijn lippen niet gescheurd. Of mijn lippen voller lijken? Ja, vooral wanneer ik de nutri-plumping lippenbalsem net heb aangebracht. De glans en de textuur van de balsem zorgen ervoor dat je lippen stralen en voller lijken dan normaal. Mijn lippen voelen zacht en stevig! Kom maar op met die kou!

De Nutri-Filler Lips is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL voor €24,90 per stuk. Eén verpakking bevat 4 gram aan nutri-plumping lippenbalsem.

Wat is absolute #1 lippenbalsem?