5x Nagellak kleuren voor deze herfst

Er komt een nieuw seizoen aan, en dat houdt in dat er ook nieuwe trends op ons te wachten staan. Een ander seizoen, een nieuwe stijl en nieuwe trends. Zo ook nieuwe kleuren! Komende herfst zijn dit de vijf nagellak kleuren die je sowieso moet hebben. Kleuren die perfect passen bij het seizoen, de stijl en de trends. Benieuwd? Kijk snel verder!

Nail-art1. Classic Red
Rood is een kleur die altijd kan. Lente, zomer, herfst of winter. Het maakt niet uit! Ook komende herfst is rood een van de kleuren die perfect zijn voor op je nagels. Geef je outfit een sexy touch of een classy uitstraling!

Nude nail polish

2. Nude nailpolish
Nude kleuren blijven. Van een lichte roze tint, tot een subtiel bruin kleurige nude nagellak. Deze neutrale kleuren sieren iedere outfit en gelegenheid.

Navy Nail polish

3. Marine blauwe nails
Donkerblauw werd de afgelopen tijd al verschillende keren op de catwalk gespot. Een mooie donkere tint die een erg classy uitstraling heeft. Ook is donkerblauw, ook wel marine blauw, een die bij iedere huidkleur prachtig staat!

Copper Nails

4. Copper it is!
Koper is een prachtige, warme kleur. Perfect voor het najaar. Naast dat deze kleur ontzettend populair is voor woonaccessoires, is hij ook super voor op je nagels.

Marble Nail-art

5. Grey, sober?
Grijs, in een nail-art of als effen kleur. Deze kleur geeft garantie voor een classy en chique uitstraling.

Welk van de vijf nagellak kleuren vind jij het mooiste?

Bron: Style Today

2017-01-13T20:08:00+00:00september 18th, 2016|Nails|0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: