Rood is en blijft een kleur die ik prachtig vind voor op mijn lippen. Er zijn zoveel verschillende tinten dat je gewoon niet genoeg rode lipsticks kunt hebben. De een is meer oranje rood, de ander meer roze rood en de volgende ziet er weer meer paars rood uit. Het lip crayon dat ik vandaag aan jullie laat zien is een combinatie hiervan. Rood, paars en roze. Alle drie de kleuren, gemixt in één (budget) lipstick crayon. Kijk je mee?

Rood Velvet matte Lip Crayon Primark Rood Velvet matte Lip Crayon Primark Rood Velvet matte Lip Crayon Primark Rood Velvet matte Lip Crayon Primark

Het Velvet Matte Lipstick Crayon van de Primark is een lipstick in de vorm van een potlood. Handig voor onderweg, aangezien je het lipstick crayon zo in je tas gooit zonder dat je het risico loopt dat de huls breekt wanneer hij onder iets vast komt te zitten in je tas. (Happened to me before…)

De matte zwarte verpakking met de gouden letters geeft het lipstick crayon ondanks de budget prijs een chique uitstraling. Voor het lipstick crayon betaal je tussen de €1,50 en de €2,-. Helemaal niet duur, en je doet behoorlijk lang met het crayon. Doordat je het puntje aanslijpt wanneer het te klein wordt blijft lipstick crayon heel precies bij het aanbrengen. Ieder klein hoekje van je lippen pak je eenvoudig mee!

Door naar de kleur… Ja, die is om verliefd op te worden. Een mooie rood/roze/paarse kleur die menig vrouw zal staan. Een perfecte kleur voor in de zomer, maar een kleur die ook prima staat in de herfst of winter. Eigenlijk is het een kleur die altijd kan, ongeacht wat de gelegenheid is!

De pigmentatie van het lipstick crayon is super zoals je kunt zien op de swatches. Hij dekt goed en dat in één beweging. Ook geeft het, zoals de naam belooft, een prachtige matte finish aan je lippen. Na een maaltijd of een drankje zul je het lipstick crayon iets bij moeten werken. Hij blijft aan de randjes van je lippen prima zitten, maar door eten en/of drinken slijt hij wat in het midden. Ondanks dat vind ik dat hij het niet slecht doet voor zo’n budget make-up product.

Het Velvet Matte Lipstick Crayon is verkrijgbaar in verschillende kleuren op de beauty afdeling bij de Primark. Voor het kleine prijsje van €1,50 – €2,- is het crayon naar mijn idee zeker het proberen waard!

Wat is jouw all-day, every moment lipstick kleur?