Misschien ben je al op vakantie geweest of misschien ga je nog… Een product dat gemakkelijk mee te nemen is en in no-time je make-up verwijderd is altijd welkom! Speciaal voor de zomervakantie kocht ik de Oil Balancing Wipes van de Primark. Make-up remover doekjes die beloven make-up eenvoudig te verwijderen en de huid te verzorgen. Ik ben benieuwd!

Oil Balancing Wipes Primark Oil Balancing Wipes Primark

De wipes zitten net als de andere make-up remover doekjes van de Primark verpakt in een handig plastic zakje met een hersluitbare opening. Op deze manier drogen de doekjes niet uit en zijn de doekjes direct hygiënisch verpakt.

Zoals je op de verpakking kunt lezen bevatten de doekjes Tea Tree olie. Wanneer je de verpakking opent ruik je de Tea Tree geur direct. Mede door de geur voelt je huid na gebruik extra fris aan. 

De doekjes verwijderen de make-up gemakkelijk. Normaal of waterproof. Het maakt niet uit. Zonder veel gewrijf verwijder je ook waterproof make-up gemakkelijk van de huid. 

Na gebruik voelt mijn huid schoon en fris aan. Mijn huid voelt niet vettig meer, maar droogt ook niet uit door het gebruik van de doekjes. De Tea Tree in de doekjes heeft zelfs een positieve werking op onzuiverheden. Door iedere avond mijn make-up met deze doekjes te verwijderen, het doekje even over de rest van mijn gezicht te halen en deze na te spoelen met wat lauw water verdwijnen onzuiverheden vele malen sneller dan anders. Fijn!

Voor één pak (met twee verpakkingen) Facial Cleansing Wipes betaal je €1,50. Een verpakking bevat 25 doekjes. Voor €1,50 heb je dus 50 make-up remover doekjes. Naast deze Oil Balancing variant heb je ook nog de Gentle Facial Cleansing Wipes en de Deep Facial Cleansing Wipes.

Welk product neem jij mee op vakantie voor het verwijderen van je make-up?