Pastel tinten keren keer op keer terug in het modebeeld. Shirts, jurkjes , schoenen, sjaaltjes, lipstick en oogschaduw. Alles wat met mode en make-up te maken heeft is onderhand verkrijgbaar in pasteltinten. Al in de jaren 50 waren ze fan van deze kleuren, waaronder van oud roze. Vandaag laat ik jullie een liquid lipstick uit de Alluring Reds collectie zien. Een collectie die er al even niet meer is, maar waar ik wel een perfecte dupe voor jullie van heb gevonden!

C02 Brigitte Bordeaux Catrice C02 Brigitte Bordeaux Catrice C02 Brigitte Bordeaux Catrice C02 Brigitte Bordeaux Catrice C02 Brigitte Bordeaux Catrice C02 Brigitte Bordeaux Catrice

Vaak is de verpakking van een lip product vrij standaard, maar over de verpakking van de liquid lipsticks van Catrice wil ik toch even wat kwijt. Is het je wel eens opgevallen dat de liquid lipstick de vorm heeft van een echte lipstick? Hoe tof is dat!

Zoals ik al vertelde komt deze liquid lipstick uit de Alluring Reds Limited Edition collectie van Catrice. Deze lag afgelopen kerst in de schappen. Even geleden dus! Waarom ik besloten heb deze liquid lipstick nu alsnog te reviewen en met jullie te delen? In het vaste assortiment zit een perfecte dupe van deze LE liquid lipstick!

De kleur die ik koos uit de LE heeft de naam C02 Brigitte Bordeaux. Een oud roze kleur zonder shimmer die je lippen voorziet van een mooie subtiele roze kleur met een perfecte glans. En ow ja, niet te vergeten! De liquid lipstick plakt stukken minder erg dan een lipgloss! Voor mij een enorm pluspunt.

De dupe? Ja jawel! De Shine Appeal Fluid Lipstick in de kleur 070 Better make a mauve. Het enige verschil? 070 Better make a mauve bevat een hele subtiele shimmer (die nauwelijks opvalt) in tegenstelling tot C02 Brigitte Bordeaux

Over naar de mijn ervaring met de liquid lipstick. C02 Brigitte Bordeaux dekt mooi, geeft je lippen glans en een mooie roze kleur. De liquid lipstick plakt niet, ondanks dat hij er uitziet als een lipgloss. Ook blijft de kleur vele malen beter zitten dan een lipgloss. Ondanks dat is het na een maaltijd wel nodig om je lippen even bij te werken.

Al met al een fijne ervaring met (volgens mij?) mijn eerste liquid lipstick!

C02 Brigitte Bordeaux kostte €3,99 per stuk, net als de liquid lipsticks die standaard in het assortiment van Catrice te vinden zijn.

Welke liquid lipstick raad jij aan en waarom?