Toen ik dit zwart gekleurde blok zag bij de Lush werd ik nieuwsgierig. Een verzorgingsproduct dat zo zwart is kan toch nooit een zeepje of iets dergelijks zijn…? Maar jawel! Het is en blijft Lush! Alles kan! Coalface verricht wonderen, zo zegt Lush zelf. Een combinatie van drophout, rozenhoutolie, houtskool en sandelhout. Net zo nieuwsgierig geworden als ik? Lees dan snel verder.

CoalFace Lush CoalFace Lush CoalFace Lush
Coalface ziet er uit en voelt als een blok zeep. Wanneer je bij de Lush bent zul je dan ook moeten vragen om een stukje en zij snijden dan speciaal voor jou de hoeveelheid die jij wilt hebben voor je af. Doordat Coalface een gezichtsverzorging product is in een vaste vorm valt hij extra op. Hoe de omschrijving van dit product mij overhaalde? Nou, dan lees zelf maar even!

Coalface verricht wonderen. Zeker wanneer je huid de jeugdige trekjes begint te verliezen. Drophout is verzachtend en ontgiftend, en rozenhoutolie helpt de huid te verjongen en rimpels tegen te gaan. Houtskool absorbeert overtollig talg en sandelhout is verzachtend. Als je graag een lekker schoon gezicht hebt, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen, dan is Coalface je product. Wrijf je stuk Coalface tussen je vochtige handpalmen waarna je het schuim op je huid inmasseert. Even inmasseren en afspoelen met lauw warm water. Je kunt Coalface ook direct op je vochtige huid in masseren.

Het gebruik van dit gezichtsproduct is heel eenvoudig. Maak je gezicht en je handen vochtig. Wrijf vervolgens Coalface tussen je vochtige handpalmen en masseer het schuim in op je gezicht. Klaar? Afspoelen met lauw warm water en that’s it! Zelf vind ik het fijner om het stuk Coalface tussen mijn handpalmen te wrijven in plaats van het direct op mijn gezicht aan te brengen omdat je op deze manier meer schuim krijgt en dit makkelijk verdeelt over je gezicht.

Na gebruik voelt mijn huid schoon aan. De dag na het gebruik van Coalface zie ik de rode plekjes op mijn huid minder rood worden en na twee dagen zijn ze al zo goed als verdwenen! Super! Coalface maakt mijn huid niet vet maar droogt hem ook niet uit. Erg prettig! Of ik Coalface opnieuw zou kopen? Jazeker!

Coalface is zowel in de Lush filialen als via de webshop verkrijgbaar. Voor 100 gram betaal je €9,10.

Welk Lush product is jouw absolute favoriet?