Misschien ken je ze al wel, misschien ook nog niet. De Love Ibiza bandjes. Handgemaakte elastiekjes, geknipt en geknoopt en daardoor van mooie kwaliteit. De buitenkant glanst en aan de binnenkant voelen ze zacht aan. Door de felle kleurtjes niet alleen leuk voor in je haar, maar ook voor om je pols!

Love IbizaLove Ibiza Love Ibiza

De Love Ibiza elastiekjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en met of zonder bedeltjes en kraaltjes. Om vrolijk van te worden! Het voordeel van deze elastiekjes is dat ze door de zachte structuur en het niet hebben van een ijzertje je haren niet afbreken. Om rafelen te voorkomen zijn de eindjes met hitte gesealed.

Ondanks mijn dikke haar kan ik de elastiekjes vaak genoeg rondom mijn haar krijgen. Mijn staart, knot of vlecht blijft dan ook prima op zijn plaats zitten. Zoals Love Ibiza beloofd beschadigen de elastiekjes mijn haren niet tot nauwelijks. Er blijven geen haren aan het elastiek hangen. 

Al met al een fijn elastiekje. In de webshop van Love Ibiza vind je allerlei setjes met verschillende kleuren elastiekjes. Voor €8,95 heb je een setje met vier gekleurde Ibiza bandjes. Voor €9,95 heb je een setje met drie gekleurde Ibiza bandjes met een bedeltje. Nieuwsgierig? Je vindt ze hier!

Welk setje Love Ibiza bandjes vind jij het leukste?