Frisse, fruitige douchegels. Daar houd ik van! Alweer even geleden nam ik dan ook bij Lush een nieuwe douchegel mee, Happy Hippy. Een frisse douchegel met grapefruitsap. Heerlijk verfrissend! Vandaag dan ook uiteraard de review.

Happy Hippy Lush Happy Hippy Lush Happy Hippy Lush

Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan…..(Eigenlijk, niet zo heel erg ver. Poole, Engeland om precies te zijn.) maakte het creatieve team van Cosmetics to Go de douchegel Happy Hippy. Vol verse roze grapefruitsap werd dit een daverend succes. Iedereen was dan ook razend enthousiast over de comeback van deze hippy. Een aantal jaren ouder, maar nog steeds met brilletje en lange haren, verfrist deze douchegel en geeft je bergen energie. Make the world a better place!

Zoals Lush al zegt… Het gebruik van een douchegel hoeft natuurlijk niet te worden uitgelegd! Pak een lekkere hoeveelheid douchegel en wassen maar! Happy Hippy ruikt heerlijk fris en fruitig. De frisse grapefruit geur komt je direct tegemoet wanneer je wat douchegel op je hand doet. Inzepen en de schuimlaag verschijnt!

Eenmaal ingezeept dan is Happy Hippy veranderd in een heerlijk dikke schuimlaag. Deze schuimlaag spoelt weer makkelijk van de huid en laat de huid fris en zacht achter. Fijn! 

De frisse geur van deze douchegel schudt je direct wakker en geeft je een flinke energie boost. Precies zoals Lush belooft. Ik ben erg blij met deze douchegel en ga hem zeker nog eens aanschaffen wanneer hij op is. Voor één flesje van 100 gram betaal je €6,95. Ook is Happy Hippy verkrijgbaar in een verpakking van 250 gram (€12,70) en een verpakking van 500 gram (€19,30). Je vindt hem hier in de webshop!

Wat is jouw favoriete Lush douchegel?