De solid shampoobars van Lush blijven apart. Eerder probeerde ik al een groene variant met de naam ‘Squeaky Green Shampoobar‘. En ja, die beviel prima. Nu werd het tijd om een nieuwe te proberen, en wel Godiva! Een geel gekleurde shampoobar met jasmijn en nog veel meer goeds voor je haar!

Godiva Lush Godiva Lush

Het zien van Godiva maakt je direct vrolijk. De felle gele kleur doet mij namelijk direct denken aan de warme zomerzon! De stukjes die je ziet in de shampoobar vond ik in het begin nogal apart, en om eerlijk te zijn weet ik nog steeds niet precies wat het is. Wel merk je niets van de stukjes tijdens het wassen van je haar. Net als de rest van de shampoobar verandert het in een shampoo.

Echte jasmijn heeft zo’n sterke geur dat je slechts een drupje nodig hebt om een hele kamer te parfumeren. En dat is maar goed ook, want het is ongeveer het duurste goedje op deze aardbol. Lush gebruikt het echte spul, gehaald uit miljoenen kleine jasmijnbloemetjes. Onze Godiva shampoobar bevat jasmijnolie, dus hoef je je niet af te vragen waar je haren naar ruiken nadat je Godiva hebt gebruikt.

Cacaboter, sheaboter, camelia-olie, jojoba-olie, extra virgin kokosolie en cupuaçu boter voeden je haar en je hoofdhuid, ze worden beiden heerlijk zacht. Niet iedereen hoeft een conditioner te gebruiken nadat ze hun haar met Godiva hebben gewassen, probeer het zelf eens uit!

De shampoobar is makkelijk in gebruik. Je maakt je haar nat en spoelt ook Godiva af. Wrijf met de shampoobar over je haar en het verandert al snel in een fijn schuim wat makkelijk door je haar te verdelen is. Goed uitspoelen en klaar!

Na gebruik van Godiva heb ik geen conditioner meer gebruikt om te proberen of het klopt wat Lush zegt. En ja, mijn haar voelt heerlijk zacht! De verschillende boters en oliën maken je haar ontzettend zacht en glanzend. Hierdoor heb je dus niet perse nog een conditioner nodig na het wassen van je haar met Godiva.

Je vindt Godiva zowel in de winkels als online voor €9,50 per 100 gram.

Welke shampoobar is jouw favoriet?