Ken je dit probleem? Na het douchen voelt je huid droog aan, en of je nou wel of geen dagcrème aanbrengt. In de loop van de dag wordt je huid zo vet dat hij steeds meer begint glimmen. Helemaal niet fijn, en ook geen goede basis voor je make-up. Zelf ken ik dit probleem maar al te goed, en daarom besloot ik de Oil Control Paper van Essence te testen.

Oil Control Paper Essence Oil Control Paper Essence Oil Control Paper Essence Oil Control Paper Essence

De Oil Control Paper van Essence is verpakt in een handig doosje. Wanneer je er één uit wil halen schuif je het doosje uit en komt er een opening te voorschijn. Via de opening trek je de Oil Control Paper er makkelijk één voor één uit. Een handige verpakking om makkelijk één paper te pakken, en ook nog ideaal om mee te nemen in je tas. Één verpakking bevat 50 Oil Control Papers.

De Oil Control Paper voelt stevig aan. Niet echt als een doekje, maar eerder als een dun papiertje. De papers zijn makkelijk in gebruik. Wanneer je merkt dat je huid vettig is en je deze vettigheid wil verwijderen dep je met het Oil Control Paper zachtjes de huid af. Niet wrijven, maar echt deppen. Door met het doekje over de huid te deppen merk je dat het doekje de vettigheid opneemt en daarmee weghaalt van de huid.

Het resultaat? Je huid ziet er na het gebruik van de Oil Control Paper een stuk minder glimmend uit. Je make-up leidt nauwelijks onder het gebruik van de doekjes. Doordat je dept, en niet wrijft, blijft make-up op zijn plaats zitten en wordt alleen de vettigheid opgenomen op de paper.

Ik raad deze Oil Control Paper zeker aan voor dames met een vettige huid. De verpakking is handig om mee te nemen in je tas, en de paper neemt de overtollige olie goed op. Hierdoor ziet je huid er direct frisser uit na gebruik. Ook blijft je make-up beter zitten wanneer de overtollige olie van de huid wordt gehaald. Voor één verpakking met 50 Oil Control Paper betaal je €1,99.

Hoe voorkom jij een glimmende huid?