Zon, zee, strand… Dat waren de omstandigheden waarbij ik besloot deze voetcrème aan te schaffen… Heel anders dan het weer op dit moment is! Waarom ik toen dacht aan voetcrème? Iedere winter krijg ik standaard last van wintertenen. Geen pretje! Wanneer ik dan ook een verzorgingsproduct tegenkom dat belooft de doorbloeding te verbeteren grijp ik mijn kans met beide handen aan… Ieder beetje verlichting is namelijk meer dan welkom!

Hydrating Foot Cream ChhabriaHydrating Foot Cream ChhabriaHydrating Foot Cream ChhabriaHydrating Foot Cream Chhabria

Tijdens mijn vakantie op Gran Canaria nam ik twee Aloë Vera producten mee aangezien de Aloë Vera daadwerkelijk daar op Gran Canaria gekweekt werd. Een origineler product van daar kon dan ook niet! Ondanks dat ik over het algemeen allergisch ben voor producten met Aloë Vera besloot ik voor twee producten te kiezen waarvan ik weet dat de reactie uit zou blijven of minimaal zou zijn. Ik koos voor een conditioner en een voetcrème.

De voetcrème beloofd te hydrateren waardoor de huid zachter en gladder wordt. Ook werd mij tijdens mijn vakantie op Gran Canaria verteld dat Aloë Vera een ingrediënt is dat een positieve werking op de doorbloeding heeft. Erg fijn, vooral vanwege de wintertenen.

Qua textuur is de voetcrème vrij dun. Het voelt eerder als een lotion dan als een (romige) crème. Dit maakt wel dat de voetcrème erg makkelijk uit te wrijven en in te masseren is in de huid. ook trekt de voetcrème ontzettend snel in. Geen plakkerig gevoel aan je voeten dus!

Na gebruik voelt de huid van mijn voeten lekker zacht aan. Doordat de voetcrème zo snel in trekt is voor mij de drempel om mijn voeten in te smeren met een crème een stuk minder hoog. Na het insmeren kun je namelijk vrijwel direct je sokken of sloffen weer aan zonder dat het vervelend aanvoelt.

Voor deze voetcrème betaalde ik tussen de €2,- en €3,-. Ik nam deze voetcrème van Chhabria mee bij de Fund Grube op Gran Canaria.

Welk product gebruik jij voor de optimale verzorging van je voeten?