M.A.C. Cosmetics heeft haar nieuwe samenwerking met de Chinese designer Chris Chang van Poesia bekend gemaakt. Een collectie vol kleur geïnspireerd op de vogels en traditionele Chinese kleding. Alle producten van Poesia zijn kleine draagbare kunstwerkjes.

#MACPoesia, een boost aan kleur!#MACPoesia, een boost aan kleur! #MACPoesia, een boost aan kleur!

Deze nieuwe collectie van M.A.C. Cosmetics in samenwerking met Chris Chang is verkrijgbaar vanaf juni 2016. De collectie bestaat uit felle primaire kleuren als geel, rood en groen. De collectie bestaat onder andere uit verschillende oogschaduwen, lipsticks en blushes.

Zelf ben ik erg benieuwd naar de paarse en rode lipstick en de paarse en rode blush. Ondanks dat de tint paars donker is denk ik dat hij erg mooi is voor komende zomer. Ook het rood lijkt mij enorm mooi.

Welk product uit deze collectie zou jij willen proberen?