Wat is voor jou de optimale manier om volledig te ontspannen? Voor de een is muziek luisteren pure ontspanning terwijl de ander liever kiest voor een goed boek. Zelf kies ik voor een heerlijk warm bad met een lekker verzorgingsproduct. Vaak is het een product van Lush aangezien ik deze vaak bewaar voor de speciale momenten of de momenten dat ik de ontspanning goed kan gebruiken.

'Floating Island' by Lush 'Floating Island' by Lush 'Floating Island' by Lush

Afgelopen week was het weer eens tijd voor een flinke dosis ontspanning. Ik grabbelde wat in mijn Lush stash en kwam tot de ontdekking dat ik Floating Island van Lush nog had liggen. Dat klonk als muziek in de oren. Met Lush op een Floating Island… Pure ontspanning!

Floating Island is een Bath Melt. Dit houdt in dat je het hele product in het water kunt doen. Vervolgens smelt de Bath Melt langzaam weg tot het geheel opgelost is in het water. Floating Island bevat sandelhout en citroenolie. Twee producten die beide een ontspannende werking hebben op het lichaam.

Terwijl het Floating Island mij meenam op een warme reis werd mijn badkamer veranderd in een waar geur paleis. Wat een heerlijk frisse maar zachte geur! De geur in combinatie met het warme water zorgt al snel voor ontspanning. De citroenolie in deze Bath Melt zorgt er voor dat mijn huid na gebruik heerlijk zacht voelt. Ook de volgende ochtend ruik ik nog lekker naar het Floating Island. De dag gaat alleen daardoor al een stuk meer relaxt van start dan normaal gesproken!

Inmiddels is Floating Island van uiterlijk veranderd. Inplaats van op een soort cupcake is het veranderd in een half bolletje. Wel zijn de ingrediënten voor zover ik kan zien op de verpakking het zelfde gebleven. Voor één Floating Island Bath Melt van 20 gram betaal je €3,45. Niet duur voor een ontspannen ‘vakantie’ toch?!

Wat is voor jou de optimale manier om volledig te ontspannen?