Wat is jouw favoriete seizoen? Persoonlijk hou ik van de lente en de zomer. Het weer wordt steeds mooier en het is langer licht. Helaas duurt het nog even en daarom tover ik voor nu mijn badkamer om in de lente met deze ‘Pink Spring’ bath- & showergel van Body Secrets. Zou deze bath- & showergel kunnen tippen aan de heerlijkheid van de lente?

Ruik ik de (roze) lente al? Ruik ik de (roze) lente al?

Pink Spring bath- & showergel is verpakt in een grote ronde flacon. Één flacon bevat 500mL. De bath- & douchegel zelf heeft een mooi roze kleurtje met daarin een shimmer, evenals de roze gebloemde verpakking. Goed opvallend en zeker lenteachtig! Het formaat van de flacon vind ik was minder handig. Door grote ronde verpakking is deze nogal lomp ten opzichte van een ‘normale’ douchegel flacon.

Zoals de verpakking en de naam al doet vermoeden ruikt de bath- & douchegel naar bloemen. Een frisse geur met een zoet vleugje. Erg lekker en zeker lenteachtig!

Wanneer je wat van de bath- & douchegel in bad doet verschijnt er al snel een mooie schuimlaag op het water. Helaas is het schuim al weer vrij snel weg. Één voordeel, er zit behoorlijk wat in één verpakking waardoor je zonder lang twijfelen nog een beetje extra bath- & douchegel in het water doet.

Gebruik je de bath- & douchegel onder de douche dan werkt Pink Spring super. De gel verandert in aanraking met de natte huid al snel in schuim en voelt lekker zacht aan. Eenmaal ingezeept spoelt de schuimlaag ook weer makkelijk van je huid af. Na gebruik voelt mijn huid schoon, maar niet bijzonder zacht. De bath- & douchegel is dus prima om jezelf mee te wassen, maar wil je een product waar je een zacht velletje aan overhoudt, dan zou ik een ander product kiezen.

Al met al heeft deze Pink Spring zo zijn voor- en nadelen. De geur is echt heerlijk en brengt je direct in lenteachtige sferen. Wat betreft de verzorging van de huid is Pink Spring niet heel bijzonder. Het maakt de huid schoon, maar qua verzorging zijn er betere producten.

Hoeveel deze Pink Spring bath- & douchegel van Body Secrets precies kost weet ik helaas niet. Ik heb dit product namelijk als cadeautje voor mijn verjaardag gekregen. Wel heb ik producten van Body Secrets eerder gespot bij de Action en verschillende voordeel winkels.

Welk bad- of doucheproduct brengt jou naar een ander seizoen?