Hoe denk jij over all-in-one producten? Vandaag laat ik jullie de Dr. Rescue all-in-one nagellak van Maybelline zien. Een nagellak voor de dagelijkse verzorging van je nagels of wanneer je last hebt van zwakke, dunne of gespleten nagels. Deze topcoat beloofd je nagels te verzorgen en te voorzien van een basecoat en topcoat in één.

'Dr. Rescue all-in-one' by Maybelline 'Dr. Rescue all-in-one' by Maybelline 'Dr. Rescue all-in-one' by Maybelline

De verpakking van deze all-in-one nagellak vind ik er leuk uit zien. Het flesje ziet er uit als menig ander nagellak flesje, maar de opdruk op de dop maakt het verschil. Dr. Rescue… De naam zegt het al. De redder in nood! En ja, vaak komen daar toch pleisters bij kijken.

Deze nagellak functioneert als base- en topcoat. Handig want daardoor heb je tijdens het lakken van je nagels niet twee verschillende potjes nagellak nodig, maar slechts één. De nagellak dekt netjes egaal en laat dus geen strepen of bubbels achter. Hierdoor biedt de nagellak een mooie egale basis voor een gekleurde nagellak.

Ook als topcoat functioneert de nagellak prima. De nagellak is makkelijk aan te brengen over de gekleurde nagellak en streept of bubbelt wederom niet. De nagellak blijft netjes zitten en beschermt de gekleurde nagellak netjes. Wanneer ik deze all-in-one nagellak gebruikt blijft mijn nagellak langer zitten dan zonder en ook blijven mijn nagels netjes wit.

Wanneer je de nagellak alleen draagt verzorgt hij je nagels. Minder sterke nagels voelen zodra de nagellak is opgedroogd al snel wat harder. De dagen die daarop volgen voelen mijn nagels stukje bij beetje sterker en zien ze er ook gezonder uit.

Voor dit flesje nagellak betaal je €4,99. Prijzig in vergelijking met de base- en topcoat van Essence en Catrice, maar zeker een aanrader!

Wat is jouw favoriete all-in-one product?