Op het gebied van lipsticks is er één merk wat er voor mij zonder enige twijfel er boven uit springt. Ik heb het over de lipsticks van M.A.C. Cosmetics. Laat M.A.C. nu net het merk zijn dat komt met nieuwe lip producten. Vanaf overmorgen, 9 januari, wordt het assortiment van M.A.C. uitbreidt met 15 tinten Liquid Lipcolours.

Retro Matte by M.A.C. Cosmetics Retro Matte by M.A.C. Cosmetics Retro Matte by M.A.C. CosmeticsAlle lipcolours beloven één ding. Een flinke dosis pigmentatie met een liquid-suède finish. Net als we gewend zijn van de lipsticks van M.A.C. laten ook deze lipcolours hun indruk achter en blijven ze goed zitten.

M.A.C. Retro Matte Liquid Lipcolour is verkrijgbaar in de kleuren ‘Fashion Legacy intense fire truck red’, ‘Feels So Grand deep true red’, ‘High Drama deep dark plum’, ‘Dance with Me deep cranberry red’, ‘Lady-Be-Good warm mid-tone nude’, ‘Tailored to Tease bright fuchsia’, ‘Oh, Lady deep wine’, ‘Recollection intense bright violet’, ‘Quite the Standout bright orange-red’, ‘To Matte With Love bright raspberry’, ‘Personal Statement shocking pink’, ‘Divine-Divine light creamy pink’, ‘Mademoiselle bright creamy coral’, ‘Back in Vogue peachy nude’ en ‘Rich & Restless mid-tone pinky salmon’.

De Matte Liquid Lipcolours zijn vanaf 9 januari 2016 verkrijgbaar bij alle M.A.C. verkooppunten en op www.maccosmetics.nl. Voor één lipcolour betaal je €24,95.

Welke kleur van de Retro Matte Liquid Lipcolours vind jij het mooist?