Zoals beloofd deel ik tot het einde van 2015 een aantal mooie make-up looks met jullie. De afgelopen vier tutorials lieten verschillende mooie Kerstmis looks zien. (Helaas, ) Kerst is inmiddels voorbij, dus tijd om ons te richten op Oud en Nieuw! Vandaag deel ik een warme make-up look met jullie die ik denk ik zelf ga uitproberen met Oud en Nieuw.

New Year's Eve Make-up tutorial #1

Deze keer heb ik gekozen voor een warme make-up look. In de tutorial is gebruik gemaakt van een warme rood bruine oogschaduw als basis, een bruine oogschaduw in de crease en een goudkleurige oogschaduw op het bewegend ooglid. De eyeliner maakt de look mooi strak af. De look is niet al te ingewikkeld maar geeft wel een feestelijke draai aan je outfit!

Wat is volgens jou de ultieme december make-up look?

Beeld: Lulu’s