Morgen is het al Eerste Kerstdag. Ben jij er helemaal klaar voor? Zelf heb ik afgelopen week de laatste dingetjes gedaan die ik nog graag wilde doen. Ik heb een kleurspoeling in mijn haren gedaan en ga nu de komende acht weken (minimaal) met donkerbruin haar door het leven in plaats van met licht bruin haar. Ook heb ik mijn nagels voorzien van een flinke dosis glitters. Helemaal ready to go dus! Vandaag deel ik een aantal leuke nail-art ideeën met jullie voor de Kerstdagen. Met nog één dag te gaan kunnen we onze nagels vandaag nog om toveren tot ware Kerst kunstwerkjes!

Christmas Nails 2015 Christmas Nails 2015 Christmas Nails 2015 Christmas Nails 2015 Christmas Nails 2015 Christmas Nails 2015 Christmas Nails 2015 Christmas Nails 2015

Ik ben erg benieuwd wat jij van plan bent met je nagels tijdens de Kerstdagen. Lak je ze in een mooi kleurtje of ga je voor een spectaculaire Kerst nail-art?

Ook wil ik jullie allemaal fijne Kerstdagen wensen. Geniet van de gezelligheid, het lekkere eten en de vrije tijd!

Lak je ze in een mooi kleurtje of ga je voor een spectaculaire Kerst nail-art?

Beeld: Instagram