Onlangs ontving ik een leuk bericht van The Make-up Spot die ik niet voor jullie achter kan houden. Heel december heeft The Make-up Spot namelijk verschillende leuk acties. Acties gericht op de feestdagen waarmee jij jouw favoriete producten met een leuke korting shopt, die laatste december cadeau’s binnen haalt of een mooie Beautybox shopt met een flinke korting. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Begin de feestdagen met The Make-up Spot

Om het shoppen van de perfecte december cadeau’s wat makkelijker te maken heeft The Make-up Spot speciaal voor ons verschillende cadeautips uitgelicht. Hoe makkelijk is dat!? Met twee klikken op de knop shop je de leukste cadeautjes in verschillende prijs categorieen.

Ook kun je profiteren van twee andere leuke december acties. Shop een mooie Beautybox met een waarde van maar liefst €70,- voor maar €49,50, of sla je slag in de Kerst sale waar je tot 60% korting krijgt!

Verder zijn er verschillende kortingscodes te gebruiken in december. Met de code ‘loreal30’ shop je met 30% korting op het volledige assortiment van L’Oréal Paris of gebruik de code ‘gezicht15’ voor 15% korting op alle gezichtsverzorgingsproducten!

  • 07 t/m 27 december – 30% korting op het volledige assortiment van L’oréal Paris. –
    code: loreal30
  • 12 t/m 20 december – 15% korting op alle gezichtverzorging – code: gezicht15

Wat staat er op jouw wishlish voor Kerst?