Wat is jouw favoriete douchegel? Laatst kreeg ik met het afscheid van mijn bijbaantje een mooi uitziende douchegel van het merk Bourjois cadeau. Alleen de verpakking van deze douchegel is al om verliefd op te worden.

'Beautify me' by Bourjois

'Beautify me' by Bourjois

De verpakking ziet er super schattig uit. Het licht roze in combinatie met de witte stippen. Zoals je kunt zien heeft ook de douchegel het herkenbare goudkleurige bolletje op de dop. Echt Bourjois! Wel moest ik bij het zien van de tekst op de achterkant een beetje lachen. ‘Make me mooi!’ in plaats van Make me beautiful of maak me mooi.

De douchegel ruikt heerlijk fris. Hij is niet te zoet, en ruikt naar bloementjes. Lily flowers (lelies) zoals op de verpakking aangegeven staat. De douchegel is gemakkelijk te verdelen over de huid en veranderd bij aanraking met water al snel in dik schuim.

Ook is de douchegel vrij van parabenen en dermatologisch getest. Na gebruik voelt mijn huid schoon aan en ruik ik weer heerlijk fris. Aangezien deze douchegel een cadeautje was weet ik niet hoeveel deze kost. Één verpakking bevat 250mL aan douchegel.

Wat is jouw favoriete douchegel?