Wat voor een product gebruik jij om jouw nagellak mee te verwijderen? Doekjes, pads, wattenschijfjes met aceton of juist aceton vrije remover? Er zijn zoveel verschillende opties waardoor ik mij soms begin af te vragen wat nog daadwerkelijk het verschil is. Toen ik laatst bij een voordeel winkel nagellakremover doekjes tegen kwam in een handig potje leek het mij leuk om deze eens te proberen. Een andere, voor mij nieuwe, manier van nagellakremover.

Nagelremover doekjes Nagelremover doekjes Nagelremover doekjes Nagelremover doekjes

Ik nam deze nagellakremover doekjes voor maar €1,- of €2,- mee. In één verpakking zitten 60 doekjes. Behoorlijk wat voor het kleine prijsje dat je voor deze doekjes betaalt. Volgens de verpakking pluizen de doekjes niet, in tegenstelling tot wattenschijfjes. Wel bevat de nagellakremover aceton.

Wanneer je de rode dop van los maakt zijn de doekjes afgesloten met een aluminium laagje. Deze maak je los en vervolgens trek je een van de doekjes door de plus (+) opening in de dop. Echt makkelijk gaat dit helaas niet. Zoals je op de foto kunt zien ging het aluminiumfolie er niet in één keer af maar bleef er een plastic laagje achter. Dit plastic laagje is erg lastig er af te krijgen.

De doekjes op zich werken prima. Normale nagellak is er met even poetsen af. Glitter nagellak daarentegen is wat moeilijker te verwijderen. Voor het prijsje doen de nagellak remover doekjes het goed, maar wanneer je hardnekkige nagellak op heb zijn de doekjes niet voldoende om de nagellak mee te verwijderen. Na gebruik van de doekjes zien mijn nagels er goed uit, niet uitgedroogd!

Waarmee verwijder jij het liefst jouw nagellak?