Het is bijna Kerstmis en daar hoort natuurlijk ook het ultieme kerstgevoel bij. Om alvast in de stemming te komen nam ik laatst bij Lush ‘Peeping Santa’ mee. Misschien wel het meest schattige kerstmannetje dat ik tot nu toe heb gezien. En hij is niet alleen schattig maar hij ruikt ook nog eens heerlijk ook!

'Peeping Santa' by Lush 'Peeping Santa' by Lush 'Peeping Santa' by Lush

Peeping Santa is een Bubble bar uit de winter collectie van dit jaar bij Lush. Al ziet het kerstmannetje er niet precies zo uit als op de foto hij is en blijft schattig. Peeping Santa ruikt lekker zoet naar fruit en bloemetjes. Heerlijk, vooral nu er buiten geen bloemen te bekennen zijn! 

Het is nieuw, het heeft een kerstmuts en het ruikt fruitig én bloemig! De perfecte bubble bar, al zeggen we het zelf. Een flinke dosis biologische Fair Trade cacaoboter en zachte sheaboter uit Ghana in een knalrood jasje. Peeping Santa zorgt voor heel veel zachte bubbels met een heerlijke geur van aardbei en geranium.

De Bubble bar is in meerdere keren te gebruiken. Je breekt gemakkelijk een stukje af, verkruimelt dit en strooit het in een warm bad. Eenmaal in het bad verschijnt er een mooie dikke schuimlaag op het water. Ook verspreidt er een heerlijke zoete maar frisse geur door de badkamer.

Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan. In de Bubble bar zit namelijk zowel cacaoboter als sheaboter. Over de glitters op het mutsje had ik enige twijfels. Ik vroeg mij af of deze op zouden lossen of niet. Gelukkig lossen de hartjes al snel op in het water waardoor ze niet scherp aanvoelen wanneer je in bad zit.

Peeping Santa maakt deel uit van de kerstcollectie van Lush. Voor een Peeping Santa Bubble bar betaal je €5,50. Hiervoor heb je een Bubble bar van 100 gram.

Wat is jouw favoriete Bubble bar van Lush?

Deze review is geschreven voor My Style. My Style bestaat uit een groep enthousiaste bloggers die samen schrijven over duurzaamheid. Benieuwd naar meer duurzame producten? Neem eens een kijkje op de Facebookpagina!