Ben jij bekend met de producten van KIKO? Vandaag laat ik jullie namelijk mijn eerste KIKO product zien, namelijk een Velvet Touch Creamy Stick Blush in de kleur 07 Natural Rose. Ik wilde al voor een lange tijd iets proberen van KIKO maar buiten de producten op internet om kwam ik de producten niet tegen in de winkel. Nu er een KIKO winkel in Amsterdam zit kon ik eindelijk mijn slag slaan!

'Velvet Touch Creamy Stick Blush 07' by KIKO 'Velvet Touch Creamy Stick Blush 07' by KIKO 'Velvet Touch Creamy Stick Blush 07' by KIKO 'Velvet Touch Creamy Stick Blush 07' by KIKO 'Velvet Touch Creamy Stick Blush 07' by KIKO

Zoals de naam al doet vermoeden is het een blush in de vorm van een stick. Bij aankoop is deze stick verpakt in een matte zwart kartonnen doosje, net als de andere producten van KIKO. In het doosje vind je een behoorlijke zwarte stick met zilver kleurige letters. Zowel op het doosje als op de huls staat in grote letters gedrukt om wat voor een product het gaat.

Wanneer je de dop van de huls haalt zie je de blush stick zitten. Door aan de onderkant van de huls te draaien komt de blush stick omhoog. De kleur van de blush stick komt goed overeen met de kleur die de blush daadwerkelijk afgeeft. Een mooie warme roze kleur zonder shimmer.

Doordat het een blush in stick vorm is kun je hem direct op je gezicht aanbrengen. Door met de stick zachtjes over je gezicht te vegen komt er een streep aan blush op je jukbeen. Qua textuur is het een combinatie van poeder en crème. Het is geen poeder, maar ook geen crème. Je merkt dat hij creamy is bij het aanbrengen en tijdens het uitwerken geeft heeft een effect van een poeder.

Zelf gebruik ik voor het uitwerken van de blush een blush brush. Door met een kwast over de aangebrachte blush te gaan verdeelt de kleur zich over je jukbeen en geeft deze een mooie gloed. Ook is het goed mogelijk om de blush met je vingers uit te werken. Ook dan verdeelt de blush zich mooi egaal over je jukbeenderen.

De Velvet Touch Creamy Stick Blush is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, namelijk 01 Golden Sand, 02 Golden Peach, 03 Coral Rose, 04 Hot Pink, 05 Camellia Red, 06 Geranium, 07 Natural Rose en 08 Mauve Rose. Één blush stick bevat 10 gram aan blush. Hier betaal je €7,90 per stuk voor.

Welk product van KIKO raad jij aan?