Wat is jouw favoriete product van MUA? De Sweet Sheen Lip Balm in de kleur French Violet maakt al een poosje deel uit van mijn make-up stash. De Sweet Sheen lip Balm is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De balms zijn er niet alleen voor bedoeld om je lippen te verzorgen, maar ze voorzien ze ook gelijk van een subtiel kleurtje.

'Sweet Sheen Lip Balm' by MUA 'Sweet Sheen Lip Balm' by MUA 'Sweet Sheen Lip Balm' by MUA 'Sweet Sheen Lip Balm' by MUA

De verpakking van deze Sweet Sheen Lip Balm ziet er niet heel spectaculair uit. De lip balm heeft een doorzichtige dop en een gekleurde onderkant. Afhankelijk van de kleur variant die je heb heeft de onderkant een andere kleur.

De kleur die ik in deze review laat zien heeft de naam French Violet. French Violet heeft een fuchsia roze kleur met een paarse/blauwe ondertoon. Anders gezegd heeft deze lip balm een koele ondertoon. Zowel de huls als de lip balm zelf lijken behoorlijk fel. Eenmaal aangebracht is de kleur minder fel dan hij er uitziet in de huls, maar feller dan de meeste lip balms die je lippen voorzien van een kleurtje.

De balm geeft je lippen roze kleur. Een kleur die zeker wel aanwezig is maar die niet zo gepigmenteerd is als een lipstick. Ook houdt deze balm je lippen heerlijk zacht zoals je kunt verwachten van een lip balm. Kortom, wanneer je een lip product wil die zowel je lippen verzorgt als ze voorziet van een mooi kleurtje is dit zonder enige twijfel een product dat je moet proberen!

De Sweet Sheen Lip Balm is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, namelijk French Violet, Cherry Bomb, Coral Reef, Peach Dream, Pink Lilly, Rouge Rumba, Purple Pizzazz en Dusky Rose. Je vindt de producten van MUA bij verschillende (grote) Kruidvat filialen in Nederland. Mocht er geen Kruidvat filiaal bij jou in de buurt zitten die MUA verkoopt dan is het ook mogelijk om make-up van MUA online te bestellen. Één Sweet Sheen Lip Balm kost €2,79.

Wat is jouw favoriete product van MUA?