Kleur jij jouw haren regelmatig? Ik zelf niet, maar ik vind het wel onwijs gaaf. De reden waarom ik mijn haren niet kleur? Ik ben bang dat de kleur niet zo uitpakt zoals ik wil of dat een kleur te snel verveeld. Kruidvat komt daarvoor met een nieuwe oplossing. En wel in de vorm van een kleurshampoo!

Kleurshampoo Wash In Wash Out

Deze kleurshampoo komt in maar liefst zeven kleuren. Met deze shampoo verfris je binnen vijf minuten je haarkleur. Je brengt de shampoo aan op nat haar, laat het vijf minuten intrekken en spoel het goed uit. Het resultaat? Mooi glanzend en verzorgd haar met subtiele kleuren. 

Volgens de omschrijving houdt de kleurshampoo tot drie wasbeurten. Verder is de shampoo vrij van ammonia en beschadigd je haar niet. Ow ja, per fles betaal je maar €1,99! Ik ben enthousiast! En jij?

Zou jij deze nieuwe kleurshampoo van de Kruidvat willen proberen?

Doe jij al mee met de win actie? Tot en met zaterdag 10 oktober kun je mee doen met de win actie. Wanneer je mee doet maak je kans op maar liefst drie(!) O.P.I. crackle lakjes! Hoe? Dat lees je hier!