Wat is jouw favoriete kleur lipstick voor jouw daily look? Sommige lipstick kleuren zijn ondanks de goede pigmentatie prima draagbaar in het dagelijks leven. Zo ook de lipstick die ik vandaag voor jullie review. Het is een lipstick van Catrice genaamd ‘C03 Delicated Rosewood‘. Een mooie warme roze kleur die geschikt is voor iedere gelegenheid.

'C03 Delicated Rosewood' by Catrice 'C03 Delicated Rosewood' by Catrice 'C03 Delicated Rosewood' by Catrice 'C03 Delicated Rosewood' by Catrice

C03 Delicated Rosewood is verpakt in een simpele zwarte huls. Helaas is deze lipstick op het moment niet meer verkrijgbaar in de winkel. De lipstick komt namelijk uit een limited edition collectie van Catrice die in februari en maart van dit jaar verkrijgbaar was. Waarom de review nu pas online staat? Tot een paar weken terug heb ik de lipstick nooit gebruikt. Ik was hem compleet vergeten! Oeps!

De reden waarom ik deze lipstick nu alsnog review is dat hij echt een hele mooie roze kleur heeft. Zoals je op de swatch kunt zien heeft de lipstick een glossy finish. Niet direct een lipstick variant waar ik van hou, maar bij deze lipstick vind ik het prima. De lipstick voelt namelijk meer aan als een lip balm dan als een lipstick. Heerlijk licht en hij houdt je lippen zacht zonder dat hij enorm kleverig is.

Het minpuntje aan deze lipstick is dat hij niet heel geweldig blijft zitten. Wanneer je iets eet of drinkt zul je jouw lippen toch echt bij moeten werken. Zowel doordat glossy lipsticks vaak meer plakken en ook sneller verdwijnen blijft mijn voorkeur uitgaan naar matte lipsticks. Wanneer je een meer luchtige lipstick wil en het niet erg vind om regelmatig je lippen even bij te moeten werken is C03 Delicated Rosewood een prima lipstick.

Voor deze lipstick betaalde ik €4,59. Toen der tijd was hij verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Helaas is deze lipstick op het moment niet meer verkrijgbaar aangezien hij uit de limited edition collectie ‘Nude Purism‘ komt van Catrice.

Wat is jouw favoriete soort lipstick? (matte, glossy, lip tint enz.)

Doe jij al mee met de win actie? Tot en met zaterdag 10 oktober kun je mee doen met de win actie. Wanneer je mee doet maak je kans op maar liefst drie(!) O.P.I. crackle lakjes! Hoe? Dat lees je hier!