Wat voor een pincet gebruik jij om jouw wenkbrauwen mee in bedwang te houden? Zelf gebruik ik al weer enige tijd een pincet van het merk Ebelin. Deze pincet nam ik mee bij de DM Markt in Duitsland. Waarom? Ik zocht een pincet met een breder gedeelte waarmee je de haartjes vast moet pakken. Eerst gebruikte ik namelijk een pincet die alles behalve handig was om mijn wenkbrauwen mee te doen.

Ebelin pincet Ebelin pincet Ebelin pincet

Deze pincet van Ebelin heeft een leuk gestreept patroontje. Persoonlijk hou ik niet zo van roze, maar helaas… Ze hadden deze pincet niet in het licht groen of het licht blauw, dus het werd roze. Toch vind ik het fijn dat de pincet van een kleurtje is voorzien. Ik bewaar mijn pincet namelijk in het make-up tasje waarin mijn daily make-up zit, en door het felle kleurtje is hij ontzettend gemakkelijk te vinden tussen alle andere producten.

De pincet ligt lekker in de hand en schiet niet zomaar tussen je vinger uit. Je hoeft daardoor niet bang te zijn dat je zomaar haartjes uit trekt die je niet weg wil hebben. Het stukje waarmee je de haartjes vast pakt is wat breder en loopt ook wat langer door zoals je op de laatste foto kunt zien. Door dit bredere stukje kun je de haartjes goed vast pakken. Eenmaal vast gepakt heb je hem ook echt vast!

Deze leuke en handige pincet is fijn in gebruik. Wanneer je op zoek bent naar een budget pincet die prima zijn werk doet dan raad ik deze pincet zeker aan. Je shopt hem namelijk voor maar €1,85 per stuk en hij is inmiddels verkrijgbaar in veel verschillende patroontjes! De pincetten van Tweezerman schijnen super te zijn. Helaas heb ik deze nog niet geprobeerd en dat wil ik uiteraard wel. Ik ben erg benieuwd of het verschil in kwaliteit maakt wanneer je wat meer neerlegt voor een pincet, of dat een budget pincet net zo goed is. Wie weet komt er dus ooit nog eens een review van de Tweezerman pincet voorbij hier!

Welke pincet is jouw favoriet?

Doe jij al mee met de win actie? Tot en met zaterdag 10 oktober kun je mee doen met de win actie. Wanneer je mee doet maak je kans op maar liefst drie(!) O.P.I. crackle lakjes! Hoe? Dat lees je hier!