Toen ik bij de Lush op Amsterdam Centraal was ging ik op zoek naar producten die ik niet direct zou kiezen. Ik wilde eens iets anders proberen. Toen mijn vriend ook wat aan het rond snuffelen was liep hij tegen een poeder deodorant aan genaamd ‘The Greeench‘. Voor de eerste keer wekte Lush zijn interesse en wilde hij weten hoe die deo moest worden gebruikt. Ook vroeg hij zich af of ‘The Greeench‘ daadwerkelijk door kon als deodorant. Tijd voor een review!

'The Greeench' by Lush 'The Greeench' by Lush 'The Greeench' by Lush

The Greeench‘ is verpakt in een flesje dat 75 gram bevat. Een flinke hoeveelheid vooral wanneer je bedenkt dat je maar een klein beetje van de poeder nodig hebt om heerlijk fris te ruiken. Hoe je de poeder gebruikt? Heel simpel! Je strooit wat poeder op je hand en wrijft deze uit onder je oksel. Ondanks dat het flesje er niet echt handig uit ziet voor dit product is de poeder prima te doseren.

Heerlijke deodorant met de geur van een kruidentuin. Dit deodoriserende poeder bevat salie, tea tree en rozemarijn. Zorg dat je er altijd eentje bij de hand hebt om je op te frissen. Voor alle plekjes die wel wat frisheid kunnen gebruiken, dus ook bijvoorbeeld voor je voeten!

De salie en de tea tree die verwerkt zijn in The Greeench zijn de twee ingrediënten die je overduidelijk ruikt. Tea tree dood bacteriën waardoor je wanneer je zweet minder snel gaat stinken. Dat is alvast een ontzettend groot pluspunt! Doordat de deodorant daadwerkelijk een poeder is heeft deze een absorberende werking. Door dat de poeder vocht absorbeert vermindert deze ook zweetplekken. Daar hebben we het tweede pluspunt!

Toen mijn vriend deze deodorant aanschafte kon ik het niet laten hem ook te testen. Een apart product wat ik nog niet kende maar een groot succes is. Wel moet ik zeggen dat wanneer je enorm hard zweet deze deo je niet droog zal houden. Tot nu toe heb ik nog geen deodorant gevonden die er voor zorgt dat het geheel droog blijft. Wel zorgt deze deodorant er voor dat vieze luchtjes weg blijven. Dat is erg prettig!

The Greeench‘ is verkrijgbaar in een verpakking van 75 gram. Voor dit flesje betaal je €11,65.

Welke deodorant raad jij aan tegen nattigheid en nare luchtjes?

Doe jij al mee aan de win actie op About Beauty and Fashion? Nog niet? Neem dan snel even een kijkje hier! In deze post wordt uitgelegd wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen aan de win actie.

Deze review is geschreven voor My Style. My Style bestaat uit een groep enthousiaste bloggers die samen schrijven over duurzaamheid. Benieuwd naar meer duurzame producten? Neem eens een kijkje op de Facebookpagina!