Regelmatig wanneer ik bij de Etos ben verbaas ik mij over de producten die het eigen merk van Etos aanbiedt. De producten zien er namelijk verrassend mooi uit en ruiken ook nog eens heerlijk. Laatst kreeg ik de kans om een nieuwe shower gel te proberen en die kans greep ik dan ook met beide handen vast. Ik ontving, ik testte en ik review!

'Showergel Sentitive' by Etos'Showergel Sentitive' by Etos'Showergel Sentitive' by Etos

De verpakking van de shower gel ziet er simpel maar netjes uit. De grote letters maken direct duidelijk om wat voor een product het gaat, en door de vorm ziet hij er net iets chiquer uit dan een normale shower gel.

Etos Shower Gel Sensitive Deze milde douchegel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De formule is verrijkt met zeer milde hydraterende bestanddelen, is pH-neutraal en bevat geen kleurstoffen. 250ml

De shower gel ruikt lekker fris. Echt zeepig om maar zo te zeggen. Wanneer ik hem aanbreng op de natte huid begint hij vrijwel direct te schuimen. De schuimlaag voelt lekker zacht aan en is gemakkelijk af te spoelen. Na gebruik voelt mijn huid zacht en rustig aan. Geen droog en trekkerig gevoel, geen irritatie… Gewoon prima dus! Waar mijn huid op sommige producten erg kan reageren is er bij gebruik van deze shower gel geen irritatie te bekennen. Top!

Deze shower gel shop je bij de Etos voor maar €1,49 per flacon. Één flacon bevat 250mL.

Wat is jouw favoriete product van het Etos huismerk?

Doe jij al mee aan de win actie op About Beauty and Fashion? Nog niet? Neem dan snel even een kijkje hier! In deze post wordt uitgelegd wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen aan de win actie.