Om eerlijk te zijn denk ik dat ik er een nieuwe favoriet bij heb. Vandaag laat ik jullie deze heerlijke shower jelly van Lush zien, en wel de variant genaamd ‘Whoosh’! De geur is echt gewoon heerlijk. Zo fris en fruitig… Echt lekker!

'Whoosh shower jelly' by Lush 'Whoosh shower jelly' by Lush'Whoosh shower jelly' by Lush

De Whoosh shower jelly zit net als de andere jellies van Lush verpakt in een doorzichtig potje. Ondanks dat dit een bekende verpakking is van Lush vind ik het geen top verpakking voor dit product. En dan bedoel ik ook echt specifiek dit product… Ik heb inmiddels namelijk bij beide jellies die ik heb op weg naar huis moeite moeten doen om niet alles onder te lekken. Er liep wat vocht dat bij de jelly zit uit het potje, en ja… Dan zit alles onder. Niet echt handig, al maakt de heerlijke geur wel het een en ander goed.

Whoosh Shower Jelly om de dag goed te laten beginnen. Stel je even voor: wekker gaat af, irritant geluidje, voelt alsof het absoluut nog geen ochtend is, maar helaas! Je hebt je wekker niet per ongeluk vier uur te vroeg gezet, je moet er uit…

Strompel richting keuken, pers een sapje, neem je Whoosh Jelly, spring onder de douche, was je haren en lichaam, spring fris en fruitig op je fietsje en vergaderen maar! Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche!

Ik kan alleen maar instemmen met de omschrijving die Lush geeft van het product. Zodra je het potje opent komt er een heerlijke frisse en fruitige geur uit. Ik ruik alleen nog maar sinaasappeltjes en mandarijntjes, echt heerlijk! Benieuwd naar de ingrediënten? Kijk dan even hier!

De jelly is heel gemakkelijk in gebruik. Je gaat onder de douche staan, pakt de jelly, maakt hem nat en inzepen maar! De jelly glijdt gemakkelijk over de huid en laat een goede schuimlaag achter waarmee je het gehele lichaam in kunt smeren. Na gebruik blijft de fruitige geur hangen en komt er gedurende de dag iedere keer een fris vleugje fruitigheid voorbij. Ook voelt mijn huid lekker schoon aan!

Deze Whoosh shower jelly is verkrijgbaar in een verpakking van 100 gram voor €6,05 en een verpakking van 240 gram voor €11,65. Je vindt deze jelly in de filialen van Lush maar ook hier in de webshop!

Wat is jouw favoriete shower jelly van Lush?

Deze review is geschreven voor My Style. My Style bestaat uit een groep enthousiaste bloggers die samen schrijven over duurzaamheid. Benieuwd naar meer duurzame producten? Neem eens een kijkje op de Facebookpagina!