Op dit moment ligt de LE ‘Doll’s Collection’ in de schappen van Catrice. Een limited collectie met schattige kleuren als roze en lila. Toen ik laatst bij de Kruidvat kwam zag ik de blush van deze collectie liggen. Zowel de verpakking als de kleur van de blush sprak mij direct aan.

'C01 Droll Like a Doll' by Catrice 'C01 Droll Like a Doll' by Catrice 'C01 Droll Like a Doll' by Catrice 'C01 Droll Like a Doll' by Catrice

De blush heeft de naam ‘C01 Droll like a Doll‘. Ik vind de verpakking van de blush er erg leuk uit zien. Dit was dan ook hetgeen wat mij direct aansprak. Door de bolle vorm van de blush is het mogelijk om deze direct aan te brengen op je jukbeen zonder gebruik te maken van een kwast. Dit is volgens de beschrijving op de achterkant dan ook de bedoeling.

‘C01 Droll Like a Doll’ geeft een licht roze kleur af. Heel subtiel en erg mooi! Door de subtiele kleur is deze blush geschikt voor zowel de lichte als de donkerdere huidjes onder ons. Persoonlijk vind ik het niet fijn om de blush direct aan te brengen op de huid. Wanneer je dit doet ontstaat er een streep die ondanks de lichte kleur alsnog behoorlijk gepigmenteerd is. Het zal wel de bedoeling zijn dat je hem vervolgens blend met behulp van je vingers, maar mijn voorkeur gaat dan toch echt uit naar het gebruik van een kwast.

Je vindt deze blush en de rest van de LE collectie tot eind mei in de schappen van Catrice bij zowel de Kruidvat als de Trekpleister. Voor de blush betaal je €3,99 per stuk. Benieuwd naar de rest van de collectie? Neem dan even een kijkje hier!

Wat vind jij van deze