Manhattan is een make-up merk dat je vindt bij de DM Markt in Duitsland. Toen ik voor het eerst bij de DM Markt was zag ik dit merk en was ik direct verkocht. De producten zien er echt super uit en alleen heeft een vriendelijk prijsje. Toch besloot ik om nog niks van dit merk mee te nemen. Toen ik voor de tweede keer bij de DM Markt kwam kon ik het toch echt niet meer weerstaan. Ik nam deze prachtige blush mee in de kleur ‘59W Hot in Here‘.

'59W Hot in Here' by Manhattan '59W Hot in Here' by Manhattan '59W Hot in Here' by Manhattan '59W Hot in Here' by Manhattan

De blushes van Manhattan zijn allemaal verpakt in een doosje als deze. Lekker compact en prima om mee te nemen in je tas. Ook vind je in het doosje een klein kwastje, handig! Op alle verpakkingen van Manhattan is het logo van het merk gedrukt, en zoals je kunt zien is deze ook in de poeder van de blush zelf gedrukt.

Van alle kleuren koos ik voor een best fell ogende kleur roze. Zoals je kunt zien op de swatches is ook de pigmentatie van de blush behoorlijk intens. Voor de swatch ben ik slechts één keer met mijn vinger over de poeder heen gegaan. Het resultaat spreekt voor zich!

Ik vind de kleur er mooi uit zien. Door de intense kleur denk ik niet dat hij geschikt is voor dames met een hele lichte huid. Bij het aanbrengen is het dan ook nodig om goed op te letten dat je niet teveel van de blush op de kwast heb zitten. De blush is verder wel mooi egaal aan te brengen en blijft goed zitten gedurende de dag.

Deze blush kost €2,49 per stuk en is verkrijgbaar bij de DM Markt in Duitsland. Één blush bevat 5 gram aan poeder.

Ken jij het merk Manhattan? Welk producten heb jij tot nu toe geprobeerd?