Gister legde ik de eerste look uit die ik droeg tijdens de kerstdagen, vandaag gaan we gelijk door met de look van tweede kerstdag. Ik hoop dat de uitleg duidelijk is, en dat jullie het leuk vinden.

OOTD: 'Little Grey Dress'OOTD: 'Little Grey Dress'FOTD tweede kerstdagFOTD tweede kerstdag

Tweede kerstdag droeg ik ook een vrij neutrale look, alleen nu met een roze ondertoon in plaats van bruin. Roze vind ik namelijk altijd erg mooi staan in combinatie met grijs, de kleur van mijn jurkje. Kleur nummertje 2 bracht ik als eerst aan. Het is een licht roze kleur die je vindt in het palette van de Primark. Deze kleur gebruikte ik als highlighter in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauw bot.

Kleur nummer 1 bracht ik aan over het bewegende deel van mijn ooglid. Een matte roze kleur, dus geen shimmers! Deze kleur maakt net als de grijstint ‘Nooner’ het ooglid mooi egaal en vormt daardoor de perfecte basis.

In mijn arcadeboog bracht ik de kleur ‘Liar’ aan uit het Urban Decay Naked 3 palette. Dit is toch echt wel zonder enige twijfel mijn favoriete kleur uit dit palette. De kleur oogt rustig, maar boost iedere look. Dit komt door de mooie shimmer en de warme bruin/roze kleur van de oogschaduw. Deze oogschaduw komt het mooiste uit bij mij wanneer ik hem eerst wat harder aanbreng en vervolgens met een blending brush blend met de rest van de look.

Wederom: Verder droeg ik net als anders een lijntje eyeliner (van Rimmel London) boven mijn oog om de look af te maken, en zwarte mascara van Hean Cosmetics om mijn wimpers wat meer op te laten vallen. Mijn wenkbrauwen werk ik bij met het wenkbrauw potlood van de Hema in de kleur 09. (In de review van het potlood zie je kleur 11. Dit was helaas niet de juiste kleur voor mij.) Voor ik oogschaduw aanbreng gebruik ik altijd een beetje oogschaduw basis van Essence.

Welk van de twee looks vind jij het mooiste? (check hier de look die ik droeg op eerste kerstdag)