Het duurde allemaal iets langer dan ik had verwacht. Met Kerstmis had ik namelijk beloofd dat ik de looks die ik draag bij beide outfits zou uitleggen, of op zijn minst zou vertellen welke make-up ik heb gebruikt. Ik had tot nu toe nog zoveel mooie producten liggen die ik graag eerst wilde reviewen dat deze post een beetje naar de achtergrond is geschoven.

OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) ChristmasFOTD eerste kerstdag FOTD eerste kerstdag

Deze look droeg ik op eerste kerstdag. Een vrij neutrale look opgebouwd uit bruintinten. Over het bewegende deel van mijn ooglid bracht ik de kleur ‘Nooner’ aan die je vindt in het Urban Decay Naked 3 palette. Dit is een licht grijze oogschaduw, niet heel gepigmenteerd, maar perfect voor een egale basis.

In mijn arcadeboog bracht ik een bruintint uit het palette van de Primark aan. Dit palette heb ik helaas nog niet gereviewd. Ik moet de swatches namelijk nog op de foto zetten, maar wanneer ik thuis kom van stage is het te donker om een mooie foto te maken. Deze bruintint bevat een subtiele shimmer en zet de look net wat meer aan.

Als laatste heb ik de kleur ‘Mugshot’ uit het Urban Decay Naked 3 palette gebruikt. Wederom een bruintint alleen met een mooie, meer opvallende, shimmer. Deze bracht ik in de arcadeboog aan met een blending brush over de tweede kleur. Door met ‘Mugshot’ te blenden ontstaat er een mooie samenhang in de look. De shimmer loopt door en de kleuren lopen netjes in elkaar over.

Verder droeg ik net als anders een lijntje eyeliner (van Rimmel London) boven mijn oog om de look af te maken, en zwarte mascara van Hean Cosmetics om mijn wimpers wat meer op te laten vallen. Mijn wenkbrauwen werk ik bij met het wenkbrauw potlood van de Hema in de kleur 09. (In de review van het potlood zie je kleur 11. Dit was helaas niet de juiste kleur voor mij.) Voor ik oogschaduw aanbreng gebruik ik altijd een beetje oogschaduw basis van Essence.

Wat is jouw favoriete kleur oogschaduw?