Tweede kerstdag begon niet helemaal zoals verwacht. Nadat ik helemaal klaar was om samen met mijn vriend naar zijn familie te gaan vertrokken we lopend naar de bushalte. Na zo’n vijf stappen te hebben gezet op mijn nieuwe hakken, die ik speciaal voor kerst en oud en nieuw heb aangeschaft, brak de hak spontaan af! Noooo!!! Snel terug naar huis, sneakers aan, andere hakken mee en sprinten naar de bushalte voor de bus al weg was. Ondanks dat heb ik alsnog outfit foto’s gemaakt. Niet met de schoenen die ik er bij wilde hebben, maar met prima vervangers!

OOTD: 'Little Grey Dress' OOTD: 'Little Grey Dress' OOTD: 'Little Grey Dress' OOTD: 'Little Grey Dress' OOTD: 'Little Grey Dress' OOTD: 'Little Grey Dress' OOTD: 'Little Grey Dress'

Jurkje – Primark/ High Heels – Invito / Horloge – Ebay

Net als bij de outfit van gister droeg ik ook vandaag een passende make-up look. Iets neutraler dan gister, minder glitters en kleuren als grijs en bruin. Mochten jullie het leuk vinden dan wil ik ook deze make-up look met alle plezier aan jullie uitleggen. Let me know in de comments!

Om nog even te laten zien hoe mijn schoen er na het ‘ongelukje’ uit ziet:

OOTD: 'Little Grey Dress'

Wat draag jij vandaag op tweede kerstdag?

Doe jij al mee met de New Years Eve winactie! Nog niet? Kijk snel verder om te zien wat je kunt winnen en hoe je dit kunt winnen! Meedoen kan nog tot vrijdag 26 december 2014 00:00.