Om te beginnen wil ik jullie allemaal fijne kerstdagen wensen met veel liefde en gezelligheid. Zelf breng ik eerste kerstdag door met mijn vriend en mijn familie. Ondanks dat we het gewoon thuis gezellig maken hoort er toch echt een mooie outfit bij. De outfit die ik bij elkaar heb gezocht deel ik maar al te graag met jullie.

OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas OOTD: Merry (little) Christmas

Jasje – Primark / Hempje – H&M / Legging – New Yorker / High Heels – Invito / Ketting – Primark / Oorbellen / Primark / Horloge – Ebay

Mochten jullie het leuk vinden, dan kan ik binnenkort ook een een post uitleggen welke make-up producten ik heb gebruikt voor de make-up look die ik draag bij deze outfit. Let me know in de comments!

Merry X-Mas! xx

Wat draag jij vandaag op eerste kerstdag?

Doe jij al mee met de New Years Eve winactie! Nog niet? Kijk snel verder om te zien wat je kunt winnen en hoe je dit kunt winnen! Meedoen kan nog tot vrijdag 26 december 2014 00:00.