Lash Boost is een product van Catrice waarmee je jouw wimpers voller en langer kunt laten lijken. Doordat je tussen de laagjes mascara een laagje vezeltjes aanbrengt creëer je meer volume en lengte als wanneer je normaal twee laagjes aanbrengt. Dat klinkt natuurlijk hartstikke mooi, maar is het ook echt waar? Ik moest het gewoon proberen om er achter te komen en probeerde het uit in combinatie met de mascara van Hean Cosmetics die ik eerder reviewde.

Lash Boost by Catrice Lash Boost by Catrice Lash Boost by Catrice Lash Boost by Catrice Lash Boost by Catrice Lash Boost by Catrice Lash Boost by Catrice Lash Boost by Catrice

De Lash Boost van Catrice is verpakt in een wit doosje met een duidelijke opdruk. Er wordt kort uitgelegd wat het product inhoudt en waar het voor is. Op de achterkant van het doosje vind je bijvoorbeeld een uitleg waarmee duidelijk wordt hoe je het product gebruikt. De vezeltjes zijn verpakt in een soort van mascara. Je brengt de vezeltjes dan ook op de zelfde manier aan als een mascara, gewoon met een borsteltje.

Gelukkig werkt het allemaal simpel! Je brengt net als normaal één laagje mascara aan op je wimpers. Vervolgens breng je op de nog natte mascara de vezeltjes aan, waarna je het tweede laagje mascara aanbrengt. Om te laten zien wat het verschil is tussen wimpers zonder Lash Boost en wimpers met Lash Boost, heb ik de foto’s uit de review van de Hean Cosmetics mascara gebruikt. Links zie je iedere keer zonder vezeltjes, rechts met vezeltjes.

Op de eerste twee foto’s is er uiteraard weinig verschil te zien. Ik heb deze foto’s toch naast elkaar gezet om te laten zien dat ze er het zelfde uit zien als op de ‘oude’ foto’s, om zo een eerlijk eindresultaat aan jullie te laten zien. Mijn wimpers zijn dun, that’s it. Op de laatste foto, na het aanbrengen van de vezeltjes, is er een klein verschil te zien. Mijn wimpers zijn namelijk na het aanbrengen van het tweede laagje minder erg aan elkaar gekleefd. Hierdoor lijken mijn wimpers wat voller. Ook zien mijn wimpers er naar mijn idee iets langer uit, maar dit is maar minimaal. Wel worden mijn wimpers met behulp van de Lash Boost mooi gekruld, wat een open effect geeft aan mijn oog. Wanneer ik de Lash Boost niet gebruik is dit effect er slechts het eerste uurtje na het aanbrengen van de mascara, maar wanneer ik de Lash Boost wel gebruik blijven mijn wimpers de hele dag mooi gekruld!

Kortom: De Lash Boost van Catrice is prima aan te brengen. Let wel op dat je geen vezeltjes in je ogen krijgt. Over het algemeen doet dit geen zeer, maar wanneer je een grotere hoeveelheid in je oog krijgt voelt het niet prettig. Qua volume zie ik bij het gebruik van de Lash Boost een kleine verbetering. Wat betreft de lengte zie ik helaas bijna geen verschil. Wel vind ik het erg positief dat mijn wimpers mooi gekruld blijven gedurende de dag wanneer ik de Lash Boost draag.

Deze Lash Boost van Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €4,99. Opzoek naar meer informatie? Die vind je hier!

Gebruik jij een soort gelijk product als de Lash Boost? Wat is jouw ervaring?